КАЈ ДАНИ ЗА СИТЕ МААНИ!
👁 Прочитано: 586КАЈ ДАНИ ЗА СИТЕ МААНИ!

- Во АКТУЕЛНО, за претстојните активности и имплементација на регионалните проекти на Коморскиот инвестициски форум.

За влијанието на Корона вирусот на одредени сектори во македонската економија.

- Нови содржини и во ПОРАКИ ОД ЕСНАФОТ.

- ЕДУКАЦИЈА И РАЗВОЈ, со акцент на важноста и ефектот од семинарот реализиран минатата недела и најавата на семинари за оваа седмица.

- Следете ги објавите во рубриката УМЕТНИЧКАТА РИЗНИЦА НА МАКЕДОНИЈА. Секој понеделник претставуваме по едно уметничко дело од колекцијата сопственост на Комората.

- Преку веб-порталот на Комората на дневна основа ви нудиме информации и за други видови содржини.

Стопанската комора на Македонија има една цел - стабилен деловен амбиент, со цел компаниите да остварат раст на продуктивноста, конкурентноста, поголем извоз. Крајниот резултат е РАЗВОЈ. А развојот носи напредок.

Постоиме за Вас!