Форум / 13.09.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
БАЛКАНСКИ ПРЕТПРИЕМАЧКИ САМИТ - BALKAN ENTREPRENEURSHIP SUMMIT

Хотел „Хилтон“ - Скопје


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):