Датум на објава
20.10.2020, Актуелно
Континуирани инвестиции за подобрување на производството во „Кожувчанка“
Претставници на  Стопанската комора на Македонија реализираа работна посета во Фабриката за производство на вода, пиво и сокови „Кожувчанка“ од Кавадарци со генералниот директор, Јанинка Чупаркоска. Посетата се реализираше во рамки на Проектот „Подго...
20.10.2020, НА ДЕНЕШЕН ДЕН ...
НА ДЕНЕШЕН ДЕН, 20.10
Во рубриката - На денешен ден - евидентираме настани кои од историски аспект се случиле на денешен ден а кои се поврзани со економијата, општеството, со секојдневното живеење. Издвојуваме некои од нив кои цениме дека се највпечатливи .......