Уметничка ризница на Комората
"Мртва природа (Ваза со цвеќе)", З. Костовски
"Мртва природа", Коле Манев
"Композиција", Љубодраг Маринковиќ Пенкин
"Ваза со жолто цвеќе", Непознат автор
"Пејзаж", Миливоје Новаковиќ - Кањош
"Каменоресци", Вангел Коџоман
"Терзија", Лазар Личеноски
"Стара куќа", Ѓорѓи Ачески
"Старо Скопје", Вангел Коџоман
"Пазар во Скопје", Димитар Пандилов

Видео вести
"Живко Мукаетов: Треба да водиме многу повеќе грижа за нашето здравје и здравјето на нашите најмили бидејќи ваквите времиња покажуваат колку е важно тоа"
"Редизајниран веб-порталот на Стопанската комора на Македонија"
"ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО"
"ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО ВЛЕГУВААТ ВО КРИТИЧЕН ПЕРИОД, НЕОПХОДНА Е ПОДОЛГОРОЧНА СИСТЕМСКА ПОДРШКА"
"КИФ СО ЗАЕДНИЧКИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНА КРИЗАТА"
"Со подршка на Хоризонт 2020 создадено е софтверско решение - РОБОТСКА ПЛАТФОРМА ARMAR-6 - асистент на работниците во индустриските погони"
"НЕПРЕКИНАТИ ИНВЕСТИЦИСКИ АКТИВНОСТИ И ВО ВРЕМЕ НА КРИЗА - „МИК“- Свети Николе, членка на Здружението на земјоделството и прехранбената индустрија"
"ДА И` ПОМОГНЕМЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ЗА ДОБРОТО НА СИТЕ НАС"
"ИЗМЕНИТЕ КАЈ ЕКОНОМСКИТЕ МЕРКИ СЕ ДОБРИ ЗА БИЗНИСОТ, НО ОСТАНУВААТ ОТВОРЕНИ ВАЖНИ ПРАШАЊА ЗА ИДНИНАТА"
"„МИК“ - СВЕТИ НИКОЛЕ – ИНВЕСТИЦИИ ЗА ИСПОЛНУВАЊЕ НА ЕВРОПСКИТЕ СТАНДАРДИ И ВЛЕЗ НА ЕВРОПСКИТЕ ПАЗАРИ"


Во соработка со медиумите