ПОРАКА ОД ... Бранко Азески, претседател 
на Стопанска комора на Македонија
В М Р Е Ж У В А Њ Е: МЕНАЏМЕНТОТ- КЛУЧ НА УСПЕХОТ НА СМЕЛТ ИНГ ДОО

Серијал: Компаративни анализи за економскиот напредок на нашите клучни трговски партнери Словенија, Австрија, Србија, Германија, Бугарија, Грција, Италија, Турција, Романија, Унгарија

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ
Семинар, 21.01.2020
ИНКОТЕРМС 2020 - РАЗБИРАЊЕ И ПРАВИЛНА ПРИМЕНА НА ПРАВИЛАТА -
Семинар, 23.01.2020
ДЕФИНИРАЊЕ НА ПОТРЕБИТЕ НА ПОТРОШУВАЧИТЕ/КЛИЕНТИТЕ И ПОТРАГА ПО КЛИЕНТИ
Семинар, 23.01.2020
КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ (ФОРМУЛИ, ФУНКЦИИ И ПИВОТ ТАБЕЛИ) И АНАЛИТИКА СО DASHBOARD ВО EXCEL 2016
Семинар, 24.01.2020
УПРАВУВАЊЕ СО ФИЗИЧКИ ШТЕТНОСТИ
Семинар, 28.01.2020
OТВАРАЊЕ НОВИ БРОЕВИ (ПОПИС НА ДОКУМЕНТИ) ВО ДЕЛОВОДНИК (ПОЧЕТОК НА ГОДИНА), ПОВРЗУВАЊЕ НА БРОЕВИ ОД МИНАТАТА ГОДИНА СО НОВИ БРОЕВИ ВО ТЕКОВНАТА ГОДИНА
Семинар, 29.01.2020
7 ТОЧКИ КАКО ДА ГИ ПОСТИГНЕМЕ НАШИТЕ БИЗНИС ЦЕЛИ ВО НОВАТА 2020 ГОДИНА
Семинар, 30.01.2020
ПРЕКРШОЦИ ОД РАБОТЕН ОДНОС И ПРЕВЕНЦИЈА НА ПРОПУСТИ НА СУБЈЕКТИТЕ ВО ПРИМЕНАТА НА ПРОПИСИТЕ ОД ОБЛАСТА НА ТРУДОТ
Семинар, 30.01.2020
ПОДГОТОВКА НА ПРОЕКТИ ЗА ГРАНТОВИ ОД ЕУ И ДРУГИ ДОНАТОРСКИ ПРОГРАМИ
Семинар, 05.02.2020
ИНКОТЕРМС 2020 - РАЗБИРАЊЕ И ПРАВИЛНА ПРИМЕНА НА ПРАВИЛАТА
Бизнис средби, 19.03.2020
Меѓународни деловни средби, 19-20 март 2020 година, Кочаели, Турција
Фото Галерија

ЛИДЕРОТ НА СДСМ НА РАБОТНА СРЕДБА СО БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА
КОФИНАНСИРАНИ ГРАНТОВИ ЗА ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ - ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ИНСТРУМЕНТОТ ЗА ПОДДРШКА ВО БИТОЛА
Потпишан договор за изградба на првите два километра од автопатот Скопје-Блаце
МОЖНОСТИ ЗА СОРАБОТКА МЕЃУ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА И МАРОКО
СЕГА СЕ 5 ОТСТО ЗА КРЕДИТИ И 1,28 ОТСТВО ЗА ЗАШТЕДИ - КАМАТИТЕ ЌЕ ПАЃААТ И ПОНАТАМУ
ОДГОВОРНОСТ ЗА НЕИСПРАВНИТЕ ЛИФТОВИ ШТО СЕ ВО ФУНКЦИЈА!
ПРЕКУ СОЦИЈАЛЕН ДИЈАЛОГ ПРОДОЛЖУВА СОРАБОТКАТА ВО ИНТЕРЕС НА ЕКОНОМСКИОТ РАСТ И РАЗВОЈ
Народна банка: Камaтната стапка се намалува на 2 отсто
ПОСТОИ ИНТЕРЕС И ВОЛЈА ОД КОМПАНИИТЕ ЗА ПРАКТИЧНА ОБУКА НА УЧЕНИЦИТЕ
ПРЕЗЕНТИРАНИ ГРАНТОВИТЕ ЗА ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ ПРЕД СТРУМИЧКИТЕ КОМПАНИИ
Нови 13 домашни компании регистрирани за извоз на храна во ЕУ
УПИСНАТА ПОЛИТИКА – ФАКТОР ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ СТРУЧНИ КАДРИ ЗА СТОПАНСТВОТО
Гувернерката на Народната банка и министерката за финансии на Форумот на Централна и Источна Европа на „Еуромани“
СВИНСКАТА ЧУМА ПРОДОЛЖУВА ДА СЕ ШИРИ ВО ЕВРОПА
ОТКУПОТ НА ТУТУНОТ СЕ ОДВИВА НЕПРЕЧЕНО, ДОСЕГА СЕ ОТКУПЕНИ НАД 19 МИЛИОНИ КИЛОГРАМИ ТУТУН ПО ПРОСЕЧНА ЦЕНА ОД 222,5 ДЕНАРИ ПО КИЛОГРАМ
Зголемен прагот за бесцарински увоз на он лине пратки до 90 евра
ПРЕЗЕНТИРАНИ УСЛОВИТЕ ЗА КОФИНАНСИРАЊЕ ГРАНТОВИ ЗА ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ
КАКО ДО ПОГОЛЕМА ЕКОНОМСКА СОРАБОТКА МЕЃУ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА И РЕПУБЛИКА СРБИЈА?
ЌЕ СЕ НАМАЛУВААТ ЦАРИНСКИ СТАПКИ НА БАРАЊЕ НА СОВЕТОТ НА СТРАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ
Како Љубљана се ослободи од отпадот
Видео Галерија

17.01.2020
ЛИДЕРОТ НА СДСМ НА РАБОТНА СРЕДБА СО БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА
13.01.2020
УПИСНАТА ПОЛИТИКА – ФАКТОР ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ СТРУЧНИ КАДРИ ЗА СТОПАНСТВОТО
25.12.2019
КАКО ДО ПОГОЛЕМА ЕКОНОМСКА СОРАБОТКА МЕЃУ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА И РЕПУБЛИКА СРБИЈА?
23.12.2019
ОТПАДОТ ДА СЕ РЕЦИКЛИРА ЗАРАДИ НАС САМИТЕ, А НЕ ЗАТОА ШТО ЕВРОПА ТОА ГО БАРА ОД НАС