16.03.2020, ВО ПОСЕТА НА КОМПАНИИТЕ
Тиго Фајнанс - повеќе од две години синоним за достапност и брзина во финтек индустријата
Финансиското друштво Тиго Фајнанс е присутно на македонскиот пазар нешто повеќе од две години. За овој релативно краток период, компанијата успеа да постигне значителни резултати и да внесе позитивни промени во целокупниот финансискиот сектор, иако п...
13.03.2020, ВО ПОСЕТА НА КОМПАНИИТЕ
СТРАБАГ АГ – АВСТРИСКИ КВАЛИТЕТ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ ПАТИШТА
Компанијата СТРАБАГ е европски технолошки партнер за градежни услуги, лидер во иновациите и финансиската сила. Услугите што ги нудат ги опфаќаат сите области на градежната индустрија. Тие создаваат додадена вредност за своите клиенти преку специјализ...
05.03.2020, ВО ПОСЕТА НА КОМПАНИИТЕ
„АЛМА САВИЌ“ - СИНОНИМ ЗА КВАЛИТЕТ, КОНКУРЕНТНОСТ, НАВРЕМЕНО СНАБДУВАЊЕ
Маркетинг-плановите за извоз на свежо и не-свежо овошје и зеленчук се од огромно значење и ќе придонесат за зголемување на потенцијалите за извоз на земјоделски производи и нивни преработки. Главниот резултат на овој процес претставува дефинирање на ...
27.02.2020, ВО ПОСЕТА НА КОМПАНИИТЕ
„ФС ШТАМПА ХИЛ“ – ПРЕПОЗНАТЛИВ БРЕНД ВО ПЕЧАТАРСКАТА ИНДУСТРИЈА
Семејната компанија „Фс Штампа Хил“ ДОО од Штип, во сопственост на Владимир Хилјадников, повеќе од 7 години е присутна во печатарската индустрија, а од самиот нејзин почеток таа е членка на Регионалната комора со седиште во Штип при Стопанската ком...
26.02.2020, ВО ПОСЕТА НА КОМПАНИИТЕ
„ФРУКТАНА“ ДОО - 20 ГОДИНИ УСПЕШНО ПРИСУСТВО НА ПАЗАРОТ
Друштвото за преработка, производство, услуги, трговија и увоз-извоз на земјоделски производи „ФРУКТАНА “ ДОО - с. Аргулица – Карбинци е основано во 2000 година. Компанијата е извозно ориентирана и во моментот извезува во 15 држави во Европа, Русија,...