➢ Уметничка ризница
"Каменоресци", Вангел Коџоман
"Мртва природа (мандолина и лубеница)", Гоце Божурски
"Ирационална вистина", Тони Шулајковски
"Св.Наум Охридски", Томе Серафимовски
"Коњи", Свето Манев
"Непозната присутност", Васко Ташковски
"Мртва природа (Ваза со цвеќе)", З. Костовски
"Посвета на мајка ми", Родољуб Анастасов
"Композиција", Петар Мазев
"Свечена слика VII", Димитар Кондовски

➢ Видео вести
"ЕКОНОМИЈАТА И ПРЕДВИДЛИВОСТА ВО ФОКУСОТ НА НОВАТА ВЛАДА"
"Брендот „Грин машинс“ на велешки „Брако“ препознаен квалитет во светот"
"Живко Мукаетов: Треба да водиме многу повеќе грижа за нашето здравје и здравјето на нашите најмили бидејќи ваквите времиња покажуваат колку е важно тоа"
"Редизајниран веб-порталот на Стопанската комора на Македонија"
"ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО"
"ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО ВЛЕГУВААТ ВО КРИТИЧЕН ПЕРИОД, НЕОПХОДНА Е ПОДОЛГОРОЧНА СИСТЕМСКА ПОДРШКА"
"КИФ СО ЗАЕДНИЧКИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНА КРИЗАТА"
"Со подршка на Хоризонт 2020 создадено е софтверско решение - РОБОТСКА ПЛАТФОРМА ARMAR-6 - асистент на работниците во индустриските погони"
"НЕПРЕКИНАТИ ИНВЕСТИЦИСКИ АКТИВНОСТИ И ВО ВРЕМЕ НА КРИЗА - „МИК“- Свети Николе, членка на Здружението на земјоделството и прехранбената индустрија"
"ДА И` ПОМОГНЕМЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ЗА ДОБРОТО НА СИТЕ НАС"


Во соработка со медиумите