КАЈ ДАНИ ЗА СИТЕ МААНИ!

   

👁 Прочитано: 405


КАЈ ДАНИ ЗА СИТЕ МААНИ!

ТРИ ТОП ВЕСТИ

- Свет – „Црн понеделник“ на светските берзи. Забрана за тргување на Њујоршка берза, по најлошиот ден од финансиската криза во 2008 година.

- Македонија / Комора – Управниот Одбор на КИФ ќе одржи седница во Стопанската комора на Македонија.


П.С. Ги очекуваме вашите иницијативи, дилеми, предлози.

 


 

http://www.mchamber.mk/upload/98mk-4.png

- Во АКТУЕЛНО, за претстојните активности и имплементација на регионалните проекти на Коморскиот инвестициски форум.

За влијанието на Корона вирусот на одредени сектори во македонската економија.

- Нови содржини и во ПОРАКИ ОД ЕСНАФОТ.

- ЕДУКАЦИЈА И РАЗВОЈ, со акцент на важноста и ефектот од семинарот реализиран минатата недела и најавата на семинари за оваа седмица.

- Следете ги објавите во рубриката УМЕТНИЧКАТА РИЗНИЦА НА МАКЕДОНИЈА. Секој понеделник претставуваме по едно уметничко дело од колекцијата сопственост на Комората.

- Преку веб-порталот на Комората на дневна основа ви нудиме информации и за други видови содржини.

Стопанската комора на Македонија има една цел - стабилен деловен амбиент, со цел компаниите да остварат раст на продуктивноста, конкурентноста, поголем извоз. Крајниот резултат е РАЗВОЈ. А развојот носи напредок.

Постоиме за Вас!