Бизнис средби / 14.11.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
МАКЕДОНСКО-РУСКИ БИЗНИС ФОРУМ

Хотел “Double tree” Хилтон


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):