22.01.2020, ВО ПОСЕТА НА КОМПАНИИТЕ
ЛИДЕР ВО МАКЕДОНСКАТА МЕТАЛОПРЕРАБОТУВАЧКА И ЕЛЕКТРОИНДУСТРИЈА
„Раде Кончар - ТЕП“ е водечка компанија во металопреработувачката и електроиндустријата како во Македонија така и во останатите балкански земји. Претставува дел од брендот „Раде Кончар" што егзистира 70 години. Од своето основање во 2006 година, „Рад...
13.01.2020, ВО ПОСЕТА НА КОМПАНИИТЕ
СЕДУМДЕСЕТ И ДВЕ ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА
Авто Гума“ АД - Скопје е компанија за производство на гумено-техничка галантерија (манжетни, оринзи, спојки, гума-метал, гума-платно, одбојници и сл.), гумени профили за автоклави, реактори и друга намена по даден цртеж или примерок, гумени црева, пр...
27.12.2019, ВО ПОСЕТА НА КОМПАНИИТЕ
МАСЛОТО ЗА ЈАДЕЊЕ „БИСЕР“ ВО ПОХОД НА РЕГИОНОТ
Компанијата „АЛ-МАКС“ од Струмица е производител на маслото за јадење „Бисер“. Во разговорот со Атанас Пишев слушнавме убави работи за компанијата. Таа работи со полн капацитет и го одржува квалитетот на маслото на зацртаното ниво. Разговорот за проц...
27.12.2019, ВО ПОСЕТА НА КОМПАНИИТЕ
„МАКС“ ОД СТРУМИЦА ФОКУСИРАНА НА КВАЛИТЕТОТ И БЕЗБЕДНОСТА НА ПРОИЗВОДИТЕ ШТО ГИ ПРОИЗВЕДУВА
Задоволство е да се посети компанија што е дел од прехранбената индустрија и посветува големо внимание на квалитетот и безбедноста на своите производи. За таа цел е усвоена политика на компанијата со јасни принципи. Се набавуваат суровини од провере...
26.12.2019, ВО ПОСЕТА НА КОМПАНИИТЕ
„Икс Софт“ – КЛИЕНТИТЕ СЕКОГАШ НА ПРВО МЕСТО
„Икс Софт“ (http://www.xsoft.mk/) е софтверска компанија со повеќе од 10 години искуство во развој на веб-ориентирани софтверски решенија, решенија развиени според потребите на клиентите.-Една од целите на компанијата е да им обезбеди на своите клиен...