Тренинг обука / 24.10.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
ЛИДЕРСКИ ВЕШТИНИ - Како да ги унапредите лидерските вештини и успешно да ги водите своите соработници? -

Стопанска комора на Македонија, сала 4, 5-ти кат


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):