ПОРАКА ОД ... м-р Зоран Јовановски, Главен советник на Управниот одбор на Стопанската комора на Македонија за економски прашања РИЗИЦИ ПОВРЗАНИ СО НОВАТА МЕТОДОЛОГИЈА НА ЕУ ЗА ПРЕГОВОРИ

Серијал: Компаративни анализи за економскиот напредок на нашите клучни трговски партнери Словенија, Австрија, Србија, Германија, Италија, Бугарија, Грција, Турција, Романија, Унгарија

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ
Семинар, 24.02.2020
КАМАТНИ ПОБАРУВАЊА И НИВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ, СПЕЦИФИЧНОСТИ И РАЗЛИКИ ПОМЕЃУ ЗАКОНСКА И ДОГОВОРНА КАМАТА И ДОГОВОРНА КАЗНА
Семинар, 25.02.2020
ВЕШТАЧЕЊЕТО КАКО ДОКАЗ ВО ПАРНИЧНАТА ПОСТАПКА
Семинар, 25.02.2020
ОБУКА НА СТРУЧЕН И ДРУГ КАДАР (МЕНТОРИ) ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ПРАКТИЧНА ОБУКА КАЈ РАБОТОДАВАЧИТЕ
Семинар, 28.02.2020
ПРОФЕСИОНАЛНА ДЕЛОВНА КОМУНИКАЦИЈА – ПРОТОКОЛ МЕНАЏМЕНТ
Семинар, 11.03.2020
ТЕЛЕФОНСКА ПРОДАЖБА (TELESALES)
Тренинг обука, 11.03.2020
ИНТЕРНИ ОБУЧУВАЧИ И МЕНТОРИ ВО ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Семинар, 12.03.2020
ЗАКОНСКИ РОК ЗА НИШТЕЊЕ ДОКУМЕНТИ/ЗАПИСИ СО ИЗМИНАТИ РОКОВИ НА ЧУВАЊЕ
Семинар, 16.03.2020
ОБВРСКИ НА РАБОТОДАВАЧИТЕ ПРИ ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО И ЗАШТИТАТА НА ПРАВАТА ОД РАБОТЕН ОДНОС
Семинар, 19.03.2020
ПОИМ НА РАБОТЕН ОДНОС, ПРАВА И ОБВРСКИ ОД РАБОТЕН ОДНОС ПОВРЕДИ НА РАБОТНИОТ РЕД И ДИСЦИПЛИНА
Бизнис средби, 19.03.2020
Меѓународни деловни средби - ЕЕН, 19-20 март 2020 година, во Кочаели, Турција
Семинар, 19.03.2020
УПРАВУВАЊЕ СО СТРЕСОТ
Конференција, 01.04.2020
КОНФЕРЕНЦИЈА И МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ - ЕЕН, 1-3 април 2020 година, во Сараево, Босна и Херцеговина
Фото Галерија

ИТАЛИЈА ИМА ТАРГЕТИРАНИ ДЕЈНОСТИ ЗА СОРАБОТКА СО РС МАКЕДОНИЈА
ИНВЕСТИЦИИ ВО КАДАР, ОПРЕМА И МЕНАЏМЕНТ ЗА РАСТ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА
ДЕВЕДЕСЕТ И ОСУМ ГОДИНИ СТОПАНСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА - ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА
Извозот мора да стане врвен приоритет во државата
Трговскиот договор помеѓу САД и Кина ќе го намали германскиот извоз
БАРАЊАТА НА БИЗНИСОТ ВО ОПЕРАТИВНИОТ ПЛАН ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ЗА 2020 ГОДИНА
ГОДИШНО ИСТРАЖУВАЊЕ НА ИЗВРШНИ ДИРЕКТОРИ ВО ЗЕМЈАВА
Поради корона вирусот откажан најголемиот Саем за мобилни телефони во светот, кој требаше да се одржи од 24 до 27 февруари во Барселона
Подобри енергетски перформанси со поддршка на УСАИД
НОВИ ПРОИЗВОДИ И ИЗВОЗНИ КОМПАНИИ ЗА ПОГОЛЕМ ЕФЕКТ ОД АГРОСЕКТОРОТ
СЕВЕРИНО: Владеењето на правото и антикорупцијата - императив за стабилна економија
Македонски штанд со вина и млечни производи на „Продекспо 2020“ во Москва
УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРИВАТНОТО СРЕДНО УЧИЛИШТЕ „САБА“ ВО ТРАДИЦИОНАЛНА ПОСЕТА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ШТИП
ГРЦИЈА ЈА ПОТВРДИ ПОЈАВАТА НА СВИНСКА ЧУМА
ЧЕЛИЧНАТА ИНДУСТРИЈА ТРЕБА ДА ИМА ЦЕНТРАЛНО МЕСТО ВО ПРОЦЕСИТЕ НА РЕИНДУСТРИЈАЛИЗАЦИЈА НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА
АМЕРИКАНСКАТА „ДУРА“ ГРАДИ ДВЕ НОВИ ФАБРИКИ ВО БУНАРЏИК
Пореметувања во контејнерскиот превоз: Можни се проблеми со снабдувањето во повеќе индустрии
НЕОПХОДНО Е ПРЕСТРУКТУИРАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ОД ТЕКСТИЛНАТА И КОЖАРСКАТА ИНДУСТРИЈА
РАБОТНА СРЕДБА НА БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА СО РАКОВОДСТВОТO НА ВМРО ДПМНЕ
СОРАБОТКА СО НАУЧНО-ИСТРАЖУВАЧКИОТ СЕКТОР ЗА ПОГОЛЕМА КОНКУРЕНТНОСТ НА ГРАДЕЖНИШТВОТО

21.02.2020
ИТАЛИЈА ИМА ТАРГЕТИРАНИ ДЕЈНОСТИ ЗА СОРАБОТКА СО РС МАКЕДОНИЈА
17.02.2020
БАРАЊАТА НА БИЗНИСОТ ВО ОПЕРАТИВНИОТ ПЛАН ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ЗА 2020 ГОДИНА
11.02.2020
НОВИ ПРОИЗВОДИ И ИЗВОЗНИ КОМПАНИИ ЗА ПОГОЛЕМ ЕФЕКТ ОД АГРОСЕКТОРОТ
05.02.2020
РАБОТНА СРЕДБА НА БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА СО РАКОВОДСТВОТO НА ВМРО ДПМНЕ
Архива на видео записи