Саем 27.08.2019 „MEET4BUSINESS“ Агра 2019

Горна Радгона, Словенија

Enterprise Europe Network Македонија при Стопанската комора на Македонија Ви овозможуваат да воспоставите контакти со нови деловни партнери на

АГРА 27 август 2019, Горна Радгона, Словенија

ЕЕН организира деловни средби „MEET4BUSINESS“ Агра 2019 во Горна Радгона, Словенија во рамките на 57-от Меѓународен саем за земјоделство и храна Саем АГРА 2019 година.
 
АГРА 2019 е манифестација со повеќе од 1800 излагачи на Агра што нудат најдобри информации во областа на технологиите за производство и преработка. Покрај тоа, посетителите можат да ја видат, допрат и тестираат врвната технологија и машини за земјоделство, шумарство, овоштарство, лозарство и преработка на храна. Тие можат да ги вкусат најдобрите земјоделски производи, јадења и вина…
 
АГРА 2019, со најнови технологии и најдобри традиции, ве поканува да ги зачувате природните ресурси, фармите, да го заштитите здравјето на луѓето и растенијата со фармацевтска прецизност.
 
ФОКУС на саемот: дигитално земјоделство, дигитализација во агро-храна, прецизно земјоделство, меѓународна економија, нови технологии во земјоделството, обновување, нови технологии на производство и преработка, храна од наша близина, органско земјоделство.

Настанот има за цел да иницира деловни и технолошки соработки, нудејќи пред-договорени 25-минутни состаноци. Основата за состаноците е каталог преку Интернет, кој ги содржи сите профили на компетенции на секој учесник.
ИНФОРМАЦИИ И РЕГИСТРАЦИЈА:  http://meet4businessagra2019.talkb2b.net/  

ТЕМИ: храна, земјоделство, пакување, техники на пакување, шумарство

АГЕНДА 27-ми август 2019 година:
11.00 - 11,45 часот Пристигнување и регистрација на учесниците
11.55 часот Отворен говор од страна на организаторот
12,00 часот - 16,00 часот Билатерални деловни состаноци

РОКОВИ:
20-ти август 2019 година: Интернет регистрација (вметнете профил за соработка)
24 август 2019 година: Изберете интересни профили и закажете ја состанокот за b2b
27-ми август 2019 година: „Meet4B Event Matchmaking Event Agra 2019“ 

ЛОКАЦИЈА: 5 сала, Помурски саем, 9250 Горна Радгона, Словенија

Контакт:    
Лазо Ангелевски          
laze@mchamber.mk              
Enterprise Europe Network Macedonia
Стопанска комора на Македонија


Контакт лица:

Лазо Ангелевски
++ 389 2 3244090, M. 070 271 731


Стопанска комора на Македонија,
ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13,
1000 Скопје
Контакт центар: (02) 15015

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Семинар, 20.08.2020
ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА НА ЕКСЕЛ 2016 (ФОРМУЛИ, ФУНКЦИИ, ПИВОТ ТАБЕЛИ И КОНТРОЛНИ ТАБЛИ) СО ПРИМЕРИ ВО МАГАЦИНСКОТО РАБОТЕЊЕ
Семинар, 24.08.2020
НАМАЛУВАЊЕ НА ПЛАТА, ОТСУСТВО ОД РАБОТА, ВРШЕЊЕ НА РАБОТА ОД ДОМА И ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВРЗ РАБОТНИТЕ ОДНОСИ
Семинар, 26.08.2020
ОСНОВИ НА AutoCAD
Семинар, 10.09.2020
ОРГАНИЗАЦИЈА И РЕАЛИЗАЦИЈА, НА РАБОТЕЊЕТО ВО ПИСАРНИЦАТА, УПРАВУВАЊЕ СО СПИСИТЕ И АКТИТЕ ВО СОГЛАСНОСТ СО ПОТРЕБИТЕ НА ОРГАНИЗАЦИЈАТА
Конференција, 16.09.2020
КОНФЕРЕНЦИЈА И МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ - ЕЕН, 16-18 септември 2020 година, во Сараево, Босна и Херцеговина
Семинар, 18.09.2020
Практична примена на Ексел (формули, функции, пивот табели и контролни табли) со примери во магацинското работење
Online Бизнис средби, 18.11.2020
УЧЕСТВО НА „ВИРТУЕЛЕН“- БРОКЕРСКИ НАСТАН И БИЛАТЕРАЛНИ СРЕДБИ НА ТЕМА: „ БЕ@СММ2020-ВМРЕЖУВАЊЕ ВО ПАМЕТНАТА ПРЕРАБОТУВАЧКА ДЕЈНОСТ 2020“