Саем / 27.08.2019

„MEET4BUSINESS“ Агра 2019

Горна Радгона, Словенија


   

Enterprise Europe Network Македонија при Стопанската комора на Македонија Ви овозможуваат да воспоставите контакти со нови деловни партнери на

АГРА 27 август 2019, Горна Радгона, Словенија

ЕЕН организира деловни средби „MEET4BUSINESS“ Агра 2019 во Горна Радгона, Словенија во рамките на 57-от Меѓународен саем за земјоделство и храна Саем АГРА 2019 година.
 
АГРА 2019 е манифестација со повеќе од 1800 излагачи на Агра што нудат најдобри информации во областа на технологиите за производство и преработка. Покрај тоа, посетителите можат да ја видат, допрат и тестираат врвната технологија и машини за земјоделство, шумарство, овоштарство, лозарство и преработка на храна. Тие можат да ги вкусат најдобрите земјоделски производи, јадења и вина…
 
АГРА 2019, со најнови технологии и најдобри традиции, ве поканува да ги зачувате природните ресурси, фармите, да го заштитите здравјето на луѓето и растенијата со фармацевтска прецизност.
 
ФОКУС на саемот: дигитално земјоделство, дигитализација во агро-храна, прецизно земјоделство, меѓународна економија, нови технологии во земјоделството, обновување, нови технологии на производство и преработка, храна од наша близина, органско земјоделство.

Настанот има за цел да иницира деловни и технолошки соработки, нудејќи пред-договорени 25-минутни состаноци. Основата за состаноците е каталог преку Интернет, кој ги содржи сите профили на компетенции на секој учесник.
ИНФОРМАЦИИ И РЕГИСТРАЦИЈА:  http://meet4businessagra2019.talkb2b.net/  

ТЕМИ: храна, земјоделство, пакување, техники на пакување, шумарство

АГЕНДА 27-ми август 2019 година:
11.00 - 11,45 часот Пристигнување и регистрација на учесниците
11.55 часот Отворен говор од страна на организаторот
12,00 часот - 16,00 часот Билатерални деловни состаноци

РОКОВИ:
20-ти август 2019 година: Интернет регистрација (вметнете профил за соработка)
24 август 2019 година: Изберете интересни профили и закажете ја состанокот за b2b
27-ми август 2019 година: „Meet4B Event Matchmaking Event Agra 2019“ 

ЛОКАЦИЈА: 5 сала, Помурски саем, 9250 Горна Радгона, Словенија

Контакт:    
Лазо Ангелевски          
laze@mchamber.mk              
Enterprise Europe Network Macedonia
Стопанска комора на Македонија

Пријави се електронски

Контакт лица:

Лазо Ангелевски
++ 389 2 3244090, M. 070 271 731


Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје
Контакт центар: (02) 15015

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Семинар, 23.01.2020
ДЕФИНИРАЊЕ НА ПОТРЕБИТЕ НА ПОТРОШУВАЧИТЕ/КЛИЕНТИТЕ И ПОТРАГА ПО КЛИЕНТИ
Семинар, 23.01.2020
КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ (ФОРМУЛИ, ФУНКЦИИ И ПИВОТ ТАБЕЛИ) И АНАЛИТИКА СО DASHBOARD ВО EXCEL 2016
Семинар, 24.01.2020
УПРАВУВАЊЕ СО ФИЗИЧКИ ШТЕТНОСТИ
Семинар, 28.01.2020
OТВАРАЊЕ НОВИ БРОЕВИ (ПОПИС НА ДОКУМЕНТИ) ВО ДЕЛОВОДНИК (ПОЧЕТОК НА ГОДИНА), ПОВРЗУВАЊЕ НА БРОЕВИ ОД МИНАТАТА ГОДИНА СО НОВИ БРОЕВИ ВО ТЕКОВНАТА ГОДИНА
Семинар, 29.01.2020
7 ТОЧКИ КАКО ДА ГИ ПОСТИГНЕМЕ НАШИТЕ БИЗНИС ЦЕЛИ ВО НОВАТА 2020 ГОДИНА
Семинар, 30.01.2020
ПОДГОТОВКА НА ПРОЕКТИ ЗА ГРАНТОВИ ОД ЕУ И ДРУГИ ДОНАТОРСКИ ПРОГРАМИ
Семинар, 30.01.2020
ПРЕКРШОЦИ ОД РАБОТЕН ОДНОС И ПРЕВЕНЦИЈА НА ПРОПУСТИ НА СУБЈЕКТИТЕ ВО ПРИМЕНАТА НА ПРОПИСИТЕ ОД ОБЛАСТА НА ТРУДОТ
Семинар, 05.02.2020
ИНКОТЕРМС 2020 - РАЗБИРАЊЕ И ПРАВИЛНА ПРИМЕНА НА ПРАВИЛАТА
Семинар, 12.02.2020
МАРКЕТИНГ НИЗ СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ - МАРКЕТИНГ ПРИСТАПИ СО КОРИСТЕЊЕ НА SEO ЗА МАЛ БИЗНИС (LINKEDIN, INSTAGRAM)
Семинар, 19.02.2020
ДИГИТАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЈА НА КОМПАНИИТЕ
Семинар, 28.02.2020
ПРОФЕСИОНАЛНА ДЕЛОВНА КОМУНИКАЦИЈА – ПРОТОКОЛ МЕНАЏМЕНТ
Бизнис средби, 19.03.2020
Меѓународни деловни средби, 19-20 март 2020 година, Кочаели, Турција