COVID -19, ФОРМИРАН КРИЗЕН ШТАБ ВО РАМКИТЕ на СКМ

Во рамките на Комората е креиран кризен штаб, кој 24-часовно ќе ја следи состојбата и ќе биде на Ваше располагање. Тоа значи дека преминуваме на работа во вонредни околности на сите нивоа. Токму затоа секојдневно за решавање на вашите проблеми наизменично на дневна основа ќе бидат достапни:

- претседавачот на Собранието м-р Антони Пешев, 
- потпретседателката д-р Јелисавета Георгиева-Јовевска, 
- главниот советник на Управниот одбор за економски прашања м-р Зоран Јовановски и 
- извршниот директор Билјана Пеева-Ѓуриќ.

COVID19 - Информации за стопанството
ПОРАКА ОД ...

д-р Елена Милевска Штрбевска, Главен Советник на УО на Стопанската комора на Македонија за правни прашања

СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ И КОРОНА-ВИРУСОТ
Фото Галерија


22.05.2020
ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО ВЛЕГУВААТ ВО КРИТИЧЕН ПЕРИОД, НЕОПХОДНА Е ПОДОЛГОРОЧНА СИСТЕМСКА ПОДРШКА
20.05.2020
КИФ СО ЗАЕДНИЧКИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНА КРИЗАТА
18.05.2020
Со подршка на Хоризонт 2020 создадено е софтверско решение - РОБОТСКА ПЛАТФОРМА ARMAR-6 - асистент на работниците во индустриските погони
04.05.2020
НЕПРЕКИНАТИ ИНВЕСТИЦИСКИ АКТИВНОСТИ И ВО ВРЕМЕ НА КРИЗА - „МИК“- Свети Николе, членка на Здружението на земјоделството и прехранбената индустрија
04.05.2020
ДА И` ПОМОГНЕМЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ЗА ДОБРОТО НА СИТЕ НАС
30.04.2020
ИЗМЕНИТЕ КАЈ ЕКОНОМСКИТЕ МЕРКИ СЕ ДОБРИ ЗА БИЗНИСОТ, НО ОСТАНУВААТ ОТВОРЕНИ ВАЖНИ ПРАШАЊА ЗА ИДНИНАТА
Архива на видео записи