➢ Уметничка ризница
"Свадба", Никола Мартиноски
"Мртва природа (со лубеница и лимон)", Гоце Божурски
"Кумир", Емил Шулајковски
"Ваза со жолто цвеќе", Непознат автор
"Композиција 140295", Данчо Ордев
"Ребро на реката", Томо Владимирски
"Стара куќа", Ѓорѓи Ачески
"Мртва природа (Ваза со цвеќе)", З. Костовски
"Мртва природа (котле и аван)", Петар Попчев
"Коњи", Свето Манев

➢ Видео вести
"ЕКОНОМИЈАТА И ПРЕДВИДЛИВОСТА ВО ФОКУСОТ НА НОВАТА ВЛАДА"
"Брендот „Грин машинс“ на велешки „Брако“ препознаен квалитет во светот"
"Живко Мукаетов: Треба да водиме многу повеќе грижа за нашето здравје и здравјето на нашите најмили бидејќи ваквите времиња покажуваат колку е важно тоа"
"Редизајниран веб-порталот на Стопанската комора на Македонија"
"ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО"
"ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО ВЛЕГУВААТ ВО КРИТИЧЕН ПЕРИОД, НЕОПХОДНА Е ПОДОЛГОРОЧНА СИСТЕМСКА ПОДРШКА"
"КИФ СО ЗАЕДНИЧКИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНА КРИЗАТА"
"Со подршка на Хоризонт 2020 создадено е софтверско решение - РОБОТСКА ПЛАТФОРМА ARMAR-6 - асистент на работниците во индустриските погони"
"НЕПРЕКИНАТИ ИНВЕСТИЦИСКИ АКТИВНОСТИ И ВО ВРЕМЕ НА КРИЗА - „МИК“- Свети Николе, членка на Здружението на земјоделството и прехранбената индустрија"
"ДА И` ПОМОГНЕМЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ЗА ДОБРОТО НА СИТЕ НАС"


Во соработка со медиумите