17.02.2020, ОГЛАС
Повик за пријавување на кандидати за валидирање на неформално и информално учење
Во рамките на Проектот „Пазарно ориентирани вештини за одржливо енергетски ефикасно градење – ТРАИНЕЕ “ (http://trainee-mk.eu/), како дел од Програмата за енергетска ефикасност, во тек е процесот на идентификување, документирање и препознавање на пре...
29.01.2020, ОГЛАС
Тендер за проектирање, изградба, управување, одржување и трансфер на фотонапонска електрана во Ремас, АЛБАНИЈА
Министерството за инфраструктура и енергија на Република Албанија објави тендер, наменет за домашни и меѓународни компаии, за проектирање, изградба, управување, одржување и трансфер на фотонапонска електрана во Ремас – област Караваста, Лушиње и Либо...
08.01.2020, ОГЛАС
ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ ВО ЦЕФТА
Почитувани,Задоволство ни е да Ве информираме дека ЦЕФТА (CEFTA) има отворено 4 работни позиции со целосно работно време и 1 позиција со скратено работно време.Повеќе информациии можете да најдете на следниот линк: http://cefta.int/vacancy-announceme...
12.12.2019, ОГЛАС
ИЗВЕСТУВАЊЕ
Почитувани,Ве информираме дека согласно донесените Одлуки на Владата на Република Србија, од 21.11.2019 година и 04.12.2019 година, направена е промена на распоредот на работното време на српските фитосанитарни и ветеринарни инспекциски служби на гра...