Податоци за компанија

Име на компанија : ДЕБАРСКИ БАЊИ - ЦАПА
Адреса : ул. 8-ми Септември бр. 57
Град : Дебар
Општина : Дебар
Земја : Македонија
Телефон : +389(0)46 831 424
Факс : +389(0)46 831 401
Директор : Меџит Цапа
Сопственост : Државна
Капитал : Домашен
Големина : Средна
Дејност : Дејности на социјалната заштита и сместување на лица со интелектуална и/или телесна попреченост, душевно болни и лица зависници од алкохол, дрога и други опојни средства
Дејност шифра: : 87.20

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права