Актуелно


24.06.2018
ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ГУРМАНСКИ ПИКНИК ВО ГРАДСКИОТ ПАРК ВО СКОПЈЕ
21.06.2018
ПРЕЗЕНТИРАНИ МЕРКИТЕ ЗА ПОДДРШКА НА ИНВЕСТИЦИИ ОД ПЛАНОТ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ ПРЕД СТОПАНСТВЕНИЦИТЕ ВО РАМКИ НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ПРИЛЕП
21.06.2018
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПОДЗАКОНСКИТЕ АКТИ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ИНВЕСТИЦИИТЕ
19.06.2018
РЕФОРМИТЕ ДА ПРОДОЛЖАТ СО ПОЗАБРЗАНО ТЕМПО
19.06.2018
ПОГОЛЕМИ МОЖНОСТИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ПРЕКУ ПОДОБРУВАЊЕ НА СТРУЧНИТЕ ВЕШТИНИ – започна проектот Образование за вработување во Македонија (Е4Е@mk)
18.06.2018
СОВЕТОТ НА СТРАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ И СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА ОРГАНИЗИРААТ ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ГУРМАНСКИ ПИКНИК ВО ГРАДСКИОТ ПАРК ВО СКОПЈЕ
18.06.2018
ПОВИК ДО КОМПАНИИТЕ ДА АПЛИЦИРААТ ЗА МЕРКИТЕ ПРЕДВИДЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ИНВЕСТИЦИИТЕ
14.06.2018
КАКО МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА КОНЕЧНО ДА ЗАЧЕКОРИ ПО ВИСТИНСКИОТ ПАТ !
14.06.2018
МЕРЕЊЕ НА ВРЕДНОСТА, ЗАДРЖУВАЊЕ И СТЕКНУВАЊЕ НА КЛИЕНТИ
13.06.2018
СОВЕТОТ НА СТРАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ ОДРЖА СЕДНИЦА НА УПРАВЕН ОДБОР - НОВО ИЗДАНИЕ НА БЕЛАТА КНИГА ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА БИЗНИС КЛИМАТА И ИНВЕСТИЦИСКИТЕ ПОТЕНЦИЈАЛИ
13.06.2018
БИЛАТЕРАЛНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ ПОМЕЃУ СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ И ДОМАШНИТЕ КОМПАНИИ ЗА ПОГОЛЕМА ИНКЛУЗИВНОСТ ВО ГЛОБАЛНИОТ ЛАНЕЦ НА НАБАВКИ
13.06.2018
ПРОЕКТ НА УСАИД „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА ВО МАКЕДОНИЈА“ - ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА НОВИОТ АГРЕГАТЕН ВЕБ ПОРТАЛ www.biznisregulativa.mk
12.06.2018
„Одржлив развој на западно тетијските металогени ресурси“, тема на 3–от Европски Форум за рударство и истражување „MINEX EUROPE 2018“, што се одржува во Скопје
11.06.2018
НЕДАНОЧНИТЕ И ПАРАФИСКАЛНИ ДАВАЧКИ КАКО ОПТОВАРУВАЊЕ НА ПРАВНИТЕ СУБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
11.06.2018
Конференција на тема: „ТРИЛАТЕРАЛЕН ДИЈАЛОГ ЗА КАНАДСКИТЕ СТАНДАРДИ ЗА ОДРЖЛИВО РУДАРСТВО“
08.06.2018
Преземено - БРАНКО АЗЕСКИ: ТОТАЛНАТА ПАРТИЗАЦИЈА ВО ОПШТЕСТВОТО ЌЕ НЀ ОСАКАТУВА И ВО СЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ
08.06.2018
ЗДРУЖЕНИЕ НА ИНДУСТРИЈАТА ЗА ПРЕРАБОТКА НА ДРВО И ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛ - Презентација од страна на TÜV NORT CERT – Како до сертификација на FSC®
08.06.2018
ДЕЛЕГАЦИЈА НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА ВО МАКЕДОНИЈА НА СРЕДБА СО БИЗНИС СЕКТОРОТ ВО РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО КИЧЕВО
1 / 12

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права