Податоци за компанија

Име на компанија : КОМФИ АНГЕЛ
Адреса : Александар Македонски 1г/13
Град : Прилеп
Општина : Прилеп
Земја : Македонија
Телефон : +389(0)48 432 553
Факс : +389(0)48 424 553 лок.213
Директор : Ирена Јакимовска
Сопственост : Мешовита
Капитал : Мешовит
Големина : Средна
Дејност : Производство на готови текстилни производи, освен облека
Дејност шифра: : 13.92

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права