Понуда/Побарувачка


Тип:
Понуда
Датум на внес : 28.11.2018
Валидност до: 27.05.2019
Краток опис : СЕ ПРОДАВА МОНТАЖНА ХАЛА
Опширен опис : Во склоп на градилиштето на Џевахир Гуруп во Скопје монтажната хала е монтирана во 2014 година за потребите на компанијата односно за производство на фасадните блокови на зградите не Џевахир Скај Сити. Поради завршување на работите халата се дава на продажба. Конструкцијата претставува отворена челична хала составена од две конструктивни целини. Поголемата просторна хала е со димензии 42.9 Х 15.7м додека другата е со димензии 18.3 Х 17.2м и висина од 13м. Покривната конструкција е двоводна решетка на поголемата хала, односно едноводна на помалата. Растојанието помеѓу главните носачи е 5.9м кое се повторува 4 пати и 6.1м кое се повторува 3 пати. За попречна стабилизација на решетките поставени се хоризонтални спрегови на крајните и средните полиња. На големата и на малата хала се поставени и крански греди (НЕА 240) за кран со носивост од 5t каде што се монтирани 2 х едноредни мостни дигалки. Монтажната хала е е со површина од 1100м² изработена од 75 тона челична конструкција со изолација со сендвич панели, со вградена електрична инсталација, осветлување и систем за вентилација. Од двете страни на халата има 6 метарски лизгачки врати. Халата може да се види секој ден од понеделник до сабота од 08:00 до 16:00 часот. Цена: 150.000 САД долари, со можност за договор
Вид на соработка:
Област на соработка : Трговија со недвижности, изнајмување
Клучни зборови: продажба на имот , недвижност , монтажна хала
Понудата се однесува на: Сите земји , Европска Унија , Земји на Централна и Источна ЕвропаКонтакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Белинда Миновска
Тел: ++ 389 2 3244036 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: belinda@mchamber.mk

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права