1067 д. 100 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ
Еден регион - Една економија
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот

Актуелно
Среќен роденден!

Благој Христов, „Македонски телеком“ АД

Благој Христов, „Македонски телеком“ АД

Актуелно
Актуелно
Актуелно
Актуелно
Ставови
Од компаниите
Од компаниите
Од компаниите

АЗЕСКИ НА РАБОТНА СРЕДБА НА КОМОР ...
ПРЕЗЕНТИРАН НАЦИОНАЛНИОТ ИЗВЕШТАЈ ...
Одржана работна средба за имплеме ...
Средба на претседателот на Совето ...
Порелаксирани услови за аплицирањ ...
ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ НА УСАИД „ ...
ПРОМОВИРАН НОВИОТ ПРАВИЛНИК ЗА ИЗ ...
АЗЕСКИ ВО САРАЕВО НА РАЗГОВОРИ ЗА ...
Одржана обука за интегриран и сис ...
ЛИДЕРСТВО НА 21. ВЕК - КОИ СЕ НАЈ ...
После НАТО, Европска унија - Бизн ...
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЦЕЛИТЕ ЗА ОДРЖЛИВ ...
СЕДНИЦА НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА КОЖАРСК ...
НАСОКИ ЗА РАЗВОЈ НА АГРОСЕКТОРОТ ...
ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ВО СКОПЈЕ „НА ...
СРЕДБА БЕКТЕШИ – ПЕТЕР: ПРЕПОРАКИ ...
НАМАЛУВАЊЕ НА ОПТОВАРУВАЊАТА НА И ...
. ...
. ...
нов закон за осигурување базиран ...
19.03.2019
18.03.2019
14.03.2019
14.03.2019