Презентација 27.08.2019 Презентација на Вториот меѓународен саем за халал индустрија (SHF)

Стопанска комора на Македонија, сала 1 на 5-ти кат


   

Стопанската комора на Македонија во соработка со Bosna Bank International, Ве покануваат на презентација на Вториот меѓународен саем за Халал индустрија - Sarajevo Halal Fair (SHF).

Резултат со слика за sarajevo halal fair 2019

Презентацијата претставува одлична можност за размена на информации за програмата, очекувањата, потенцијалите и трендовите за Халал индустријата во регионот и на глобално ниво.

Sarajevo Halal Fair (SHF) има за цел да ги обедини претставниците на Халал индустријата од Југоисточна Европа и други земји во кои е развиена оваа индустрија, како и мултинационалните компании кои на глобалниот пазар се присутни со халал производи. Посебно значаен дел од саемот се билатералните деловни средби меѓу производителите на халал производи и услуги со дистибутерите и клиентите од земјите од регионот, ЕУ членките, Блискиот Исток и други земји кај кои постои интерес за овој вид на производи и услуги. Sarajevo Halal Fair (SHF) ќе се одржи од 26.-28.09.2019 во Центар Скендерија Сараево, Босна и Херцеговина.

Презентацијата на Вториот меѓународен саем за Халал индустрија- Sarajevo Halal Fair (SHF) ќе се одржи на 27-ми август ( вторник) 2019 година во просториите на Стопанската комора на Македонија сала 1 на 5-ти кат со почеток од 10:00 часот.

Учеството за презентацијата е бесплатно, и можете да го пријавите заклучно до 26 август (понеделник) 2019 година кај контакт лицето: м-р Ивана Крстевска на е-адреса: ivana@mchamber.mk или на телефон: ++ 389 2 3244 051.

Во прилог на Поканата е Агенда за настанот.

Агенда на настанот

Контакт лица:

Ивана Крстевска
++ 389 2 3244051


Стопанска комора на Македонија,
ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13,
1000 Скопје
Контакт центар: (02) 15015

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Семинар, 07.07.2020
ИНФОРМАЦИОНА БЕЗБЕДНОСТ ВО КРИЗНИ СИТУАЦИИ
Семинар, 07.07.2020
ЗАКОНСКА РАМКА, УРЕДБИ, ТЕХНИЧКО-ИНЖЕНЕРСКИ МЕРКИ И ПРЕПОРАКИ ВО УСЛОВИ НА ПАНДЕМИЈА
Семинар, 08.07.2020
ОПТИМИЗАЦИЈА НА ВЕБ-САЈТ ЗА „ОНЛАЈН“-ПРЕБАРУВАЧИ, СО ЦЕЛ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ВАШЕТО ПРИСУСТВО НА ИНТЕРНЕТ (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)
Работилница, 09.07.2020
ПРАВА И ОБВРСКИ ПРИ ВРШЕЊЕ НА РАБОТА ДОМА И НАДЗОР ОД ИНСПЕКЦИЈАТА НА ТРУДОТ ВРЗ РАБОТНИТЕ ОДНОСИ
Тренинг обука, 10.07.2020
Следење на задоволството на клиентите и постапување по приговори преку стандардот ISO 10002:2018 МЕНАЏМЕНТ ЗА КВАЛИТЕТ
Семинар, 13.07.2020
ПРОМЕНЕТИТЕ ОКОЛНОСТИ КАКО ОСНОВ ЗА РАСКИНУВАЊЕ ИЛИ ИЗМЕНА НА ДОГОВОРИТЕ СКЛУЧЕНИ ПОМЕЃУ ДЕЛОВНИТЕ СУБЈЕКТИ
Семинар, 10.09.2020
ОРГАНИЗАЦИЈА И РЕАЛИЗАЦИЈА, НА РАБОТЕЊЕТО ВО ПИСАРНИЦАТА, УПРАВУВАЊЕ СО СПИСИТЕ И АКТИТЕ ВО СОГЛАСНОСТ СО ПОТРЕБИТЕ НА ОРГАНИЗАЦИЈАТА
Конференција, 16.09.2020
КОНФЕРЕНЦИЈА И МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ - ЕЕН, 16-18 септември 2020 година, во Сараево, Босна и Херцеговина
Семинар, 18.09.2020
Практична примена на Ексел (формули, функции, пивот табели и контролни табли) со примери во магацинското работење
Online Бизнис средби, 18.11.2020
УЧЕСТВО НА „ВИРТУЕЛЕН“- БРОКЕРСКИ НАСТАН И БИЛАТЕРАЛНИ СРЕДБИ НА ТЕМА: „ БЕ@СММ2020-ВМРЕЖУВАЊЕ ВО ПАМЕТНАТА ПРЕРАБОТУВАЧКА ДЕЈНОСТ 2020“