Понуда и побарувачка
   
Валидност до : 07.08.2019
Држава : Грција
Област на соработка : Трговија на големо и мало
Вид на соработка : Производи, производство

Компанијата TSIRONIS WOODEN TOYS & LOGISTICS од 1980 година работи со продажба, трговија, и дистрибуција на детски играчки, книжарници, продавници за подароци и сувенири, електроника. Истата е во потрага по малопродажни компании, трговци на големо и дистрибутери од следите категории: -продавници за играчки, книжарници, интернет продавници, продавници за подароци и сувенири.


Контакт информации за компанијата

Контакт лице: Белинда Миноска
Телефон: ++ 389 2 3244036
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: belinda@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје