23.06.2017 (Семинар)
ГОДИШЕН ОДМОР, ТРАЕЊЕ, СТЕКНУВАЊЕ СО ПРАВО, ПРАВО НА ПРОПОРЦИОНАЛЕН ДЕЛ, КОРИСТЕЊЕ И ПЛАЌАЊЕ НА НЕИСКОРИСТЕНИОТ ДЕЛ ОД ГОДИШНИОТ ОДМОР

27.06.2017 (Настан)
ИНФОРМИРАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ЗА ПРИДОБИВКИТЕ И ОБВРСКИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП

28.06.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: ФИНАНСИСКА АНАЛИЗА СО ПРИМЕНА НА EXCEL

28.06.2017 (Семинар)
АНАЛИЗА НА СТРЕСОГЕНИТЕ ФАКТОРИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТАТА И СИНДРОМОТ НА СОГОРУВАЊЕ И ПЛАНИРАЊЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ОРГАНИЗАЦИСКИ ИНТЕРВЕНЦИИ

29.06.2017 (Семинар)
МЕНИЦА И МЕНИЧНИ ДЕЈСТВИЈА

29.06.2017 (Семинар)
БЕЗБЕДНО ДЕЛОВНО ОПКРУЖУВАЊЕ

29.06.2017 (Тренинг обука)
Тренинг обука на тема:КРЕИРАЊЕ НА ЕФИКАСЕН СИСТЕМ ЗА ОЦЕНУВАЊЕ И МОТИВИРАЊЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ КАКО ВАЖЕН МЕХАНИЗАМ ЗА РАЗВОЈ

04.07.2017 (Инфо сесија)
ИНФО СЕСИЈА НА ТЕМА: ИНФОРМИРАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ЗА ПРИДОБИВКИТЕ И ОБВРСКИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП

05.07.2017 (Семинар)
НАПЛАТА НА СПОРНИ ПОБАРУВАЊА ВО ЈАВНИОТ И ВО ПРИВАТНИОТ СЕКТОР

14.07.2017 (Семинар)
АНТИСТРЕС ТРЕНИНГ ЗА ЕФИКАСНО УПРАВУВАЊЕ СО СТРЕС НА РАБОТНОТО МЕСТО (СТРЕС МЕНАЏМЕНТ СТРАТЕГИИ И ТЕХНИКИ)

17.07.2017 (Форум)
КИНЕСКИ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ 2017 - 17-19.07.2017 ПРАГА, Р.ЧЕШКА

19.09.2017 (Саем)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „FOOD ISTANBUL 2017“

19.09.2017 (Конгрес)
10. Светски Коморски Конгрес - 19-21.09.2017 Сиднеј, Австралија

20.09.2017 (Саем)
САЕМИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО, ЕНЕРГЕТИКА И ВОДИ- 20-24.09 БУДВА, ЦРНА ГОРА

22.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ-EEН „ ARCH 2017“ (ГРАДЕЖEН СЕКТОР) на 22 септември 2017 година, во Прага, Република Чешка

27.09.2017 (Бизнис средби)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „ INTERNATIONAL PHARMACEUTICAL PRODUCTS MEETING 2017 “

28.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ БИЗНИС СРЕДБИ – 28-29 септември 2017 Тирана, Албанија

02.10.2017 (Тренинг обука)
Тренинг-програма со WIFI:МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ-МЕНАЏМЕНТ ЗА ПРОМОЦИЈА И НАСТАП НА АВСТРИСКИОТ ПАЗАР

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

Актуелно


23.06.2017
ИЗМЕНА НА ГРАЃАНСКИОТ ЗАКОНИК БАРА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ОСИГУРУВАЊЕТО
23.06.2017
Здружение на градежништвото, индустријата на градежни материјaли и неметалите - НАТРУПАНИТЕ ПРОБЛЕМИ ОД ЗАКОНСКАТА РЕГУЛАТИВА, ИЗНЕСЕНИ ПРЕД МИНИСТЕРОТ СУГАРЕСКИ
23.06.2017
Реализирано предавање на тема: „ДЕЛОВНО ПРЕГОВАРАЊЕ“ ВО РАМКИ НА КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ
22.06.2017
ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ТЕМА: ПРИДОБИВКИ И ОБВРСКИ НА КОМПАНИИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП
21.06.2017
Регионална комора со седиште во Битола - ИНФО СЕСИЈА ВО РЕСЕН -РАЗВИВАЊЕ НА ИНВЕСТИЦИСКИ ПРЕДЛОГ-ПРОЕКТИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА
21.06.2017
Институциите во поддршка на Клубот на компании за соработка со земјите од Блискиот Исток и МАГРЕБ
20.06.2017
Заменик на претседателот на Владата на Република Македонија, задолжен за економски прашања и за координација со економските ресори на средба со стопанствениците
16.06.2017
Презентација во Битола – КОУЧИНГ ПРОГРАМА ЗА РАСТ НА БИЗНИСОТ
16.06.2017
Презентација на проектни решенија за чистење на отпадни води, вода за пиење, арсен и вакуум-канализации - МОЖНОСТ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ
16.06.2017
Реализирано предавање на тема: „Најголемите предизвици на современите организации“ во рамки на КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ
15.06.2017
ПРЕТСТАВНИЦИ НА ИНДУСТРИЈАТА ГИ ДЕФИНИРАА ЗАБЕЛЕШКИТЕ ПО ПРЕДЛОГ-РЕГУЛАТИВАТА ЗА ИНДУСТРИСКИ ЕМИСИИ
15.06.2017
Од активностите на Регионалната комора со седиште во Прилеп - СОРАБОТКА И ЛОГИСТИЧКА ПОДДРШКА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ПРИЛЕП И СЕКТОРОТ ЗА ПРОДАЖБА И МРЕЖА НА ФИЛИЈАЛИ НА СТОПАНСКА БАНКА АД – СКОПЈЕ
15.06.2017
КОНЦЕСИОНЕРИТЕ ОЧЕКУВААТ РЕАКЦИЈА ОД ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА АКТУЕЛНИТЕ СОСТОЈБИ ВО РУДАРСТВОТО
14.06.2017
Реализиран ФОРУМ ЗА АГРОБИЗНИС СЕКТОРОТ
12.06.2017
ОБВРСКИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА АГРЕГАТ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ГРАДЕЖНИ ПРОИЗВОДИ
08.06.2017
Потпишан Договор за соработка помеѓу Стопанската комора на Македонија и Белоруската стопанска комора – УНАПРЕДУВАЊЕ И ЗАЦВРСТУВАЊЕ НА ТРГОВСКО-ЕКОНОМСКИТЕ ВРСКИ ПОМЕЃУ РЕПУБЛИКА БЕЛОРУСИЈА И РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
08.06.2017
Средба на раководствата на стопанските комори во рамките на Централно-европската иницијатива во Минск и Министерска конференција за поврзување и рамномерен регионален развој во рамките на ЦЕИ - ЕКОНОМСКИ И ИНВЕСТИЦИСКИ МОЖНОСТИ ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НОВИ ФОРМИ НА СОРАБОТКА
08.06.2017
ОФИЦИЈАЛИЗИРАНО ЧЛЕНСТВОТО НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА ВО КОМОРАТА ЗА МЕЃУНАРОДНА ТРГОВИЈА „ПАТОТ НА СВИЛАТА“ (SILK ROAD CHAMBER OF INTERNATIONAL COMMERCE – SRCIC)
1 / 5

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права