28.02.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: Правните институти од работните односи

02.03.2017 (Саем)
6. Меѓународни денови на енергетиката и инвестициите, 2 - 3.03.2017-Нови Сад, Р. Србија

02.03.2017 (Семинар)
Бесплатен еднодневен семинар на тема: УТВРДУВАЊЕ И НАПЛАТА НА ЛОКАЛНИТЕ ДАНОЦИ, ТАКСИ И ДРУГИ НАДОМЕСТОЦИ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ДАНОЦИТЕ НА ИМОТ

03.03.2017 (Бизнис средби)
ДЕЛОВНА СРЕДБА НА КОМПАНИИ ОД РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО КАВАДАРЦИ И РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ШТИП

03.03.2017 (Семинар)
ОПТИМИЗАЦИЈА И УРЕДУВАЊЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО ПО 5С МЕТОДОЛОГИЈАТА

07.03.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема: РЕГИСТРАЦИЈА НА ХЕМИКАЛИИТЕ

09.03.2017 (Семинар)
Бесплатен еднодневен семинар на тема: УТВРДУВАЊЕ И НАПЛАТА НА ЛОКАЛНИТЕ ДАНОЦИ, ТАКСИ И ДРУГИ НАДОМЕСТОЦИ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ДАНОЦИТЕ НА ИМОТ

16.03.2017 (Саем)
14. МЕДИТЕРАНСКИ САЕМ ЗА ЗДРАВА ХРАНА, ЛЕКОВИТИ БИЛКИ И ЗЕЛЕНИ КУЛТУРИ- 16-19.03.2017 Дубровник, Р. Хрватска

16.03.2017 (Саем)
„WIN EUROASIA Automation“- Саем на автомобилската индустрија 16-19.03.2017

16.03.2017 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби „ISH 2017 Brokerage Event “- (енергетски сектор, животна средина и вода)

17.03.2017 (Саем)
„AGROTECH“- 23. Меѓународен саем за земјоделски технологии, 17-19.03.2017- Киелце, Р. Полска

17.03.2017 (Настан)
Повик за учество на обуки и меѓународни деловни средби на мали и средни претпријатија од Македонија

21.03.2017 (Семинар)
МЕДИЈАЦИЈАТА КАКО ЕФИКАСЕН НАЧИН НА РЕШАВАЊЕ НА СПОРОВИТЕ

24.03.2017 (Семинар)
Советување на тема:ПОИМ И СОДРЖИНА НА ТУЖБА, ДЕФИНИЦИЈА И УСЛОВИ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ ТУЖБА ЗА УТВРДУВАЊЕ КАКО ПОСЕБЕН ВИД НА ТУЖБА ОД ЧЛЕН 177 ОД ЗАКОНОТ ЗА ПАРНИЧНА ПОСТАПКА, СО ПОСЕБЕН ОСВРТ НА ТУЖБА ВО РАБОТНИ СПОРОВИ

30.03.2017 (Семинар)
Дводневен семинар на тема:РИЗИЦИ ВО ИТ-РАБОТЕЊЕТО

02.04.2017 (Конференција)
"ГОДИШЕН ИНВЕСТИЦИСКИ СОБИР"- Тема: Меѓународните инвестиции и конкуренцијата,2-4.4.2017- ДУБАИ, УАЕ

06.04.2017 (Бизнис средби)
Бизнис-средби „INDUSTRYMATCHMAKING – IMM 2017“ 6 април 2017 година, Софија, Република Бугарија

12.04.2017 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби „Building Europe 2017“ - (градежен и енергетски сектор)

24.04.2017 (Бизнис средби)
„Global Business & Markets“ 24-28 април 2017 година во Хановер, Германија

09.05.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „ИКТ пролет во Европа 2017" 9-10 мај 2017 година во Луксембург

15.05.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „ AgroB2B@NSFair " на 15 мај 2017, во Нови Сад, Србија

17.05.2017 (Бизнис средби)
Конференција и меѓународни деловни средби „THE FUTURE OF BUILDING“

Бизнис-настани

16.03.2017 - 19.03.2017


Саем Истанбул,  Турција

„WIN EUROASIA Automation“- Саем на автомобилската индустрија 16-19.03.2017


       „WIN EUROASIA Automation“
Саем на автомобилската индустрија

16-19 март  2017 година
Истанбул, Република Турција


     Стопанската комора на Македонија, во соработка со „Hannoover fairs Turkey“, ве покануваат да бидете дел од „WIN EUROASIA Automation“ -  Саем на автомобилската индустрија. Саемот на автомобилската индустрија  ќе се одржи во периодот од 16 - 19 март 2017 година, во Истанбул, Р. Турција.

     Саемот „WIN EUROASIA“ оваа година на едно место ќе обедини 4 значајни саемски манифестации „Otomasyon EUROASIA“, „EURASIA Electrotech“, „Hydraulic & Pneumatic EURASIA“ и „CeMAT EURASIA“. Саемот на сите посетители и учесници им нуди  можност на едно место да ги видат сите најнови видови на технологии и иновации поврзани со електротехниката, хидрауликата, пневматиците и роботиката.

     Евроазискиот регион, како еден од пазарите што е во постојан  развој, има потреба од постојано зголемување на разновидноста на производите, што од друга страна е многу важно сите компании да  инвестираат во нови машини и делови и да бидат конкурентни на пазарот. Со користење на напредна технологија во секојдневното производство, ќе се зголеми конкурентноста на компаниите на домашниот, но и на странските пазари.
     Саемот на автомобилската индустрија е отворен за сите компании од автомобилската индустрија и сите комплементарни индустрии и сектори.

     Стопанската комора на Македонија на компаниите им овозможува:
• бесплатни влезници за Саемот;
• бесплатни трансфери од аеродром до хотел и обратно;
• бесплатни трансфери од хотел до саем и обратно;
• бесплатно сместување во хотел со 4* или 5* (зависно од расположливите капацитети на хотелите);
• организиразни билатерални деловни средби со компании;
• посета на компании и фабрики.
 
     Саемот можат да го посетат максимум двајца учесници од една компанија.

     Стопанската комора на Македонија ги поканува сите заинтересирани компании да се пријават за посета на Саемот со пополнување на пријавниот лист најдоцна до 20.02.2017 година (понеделник).

     За подетални информации во врска со настанот, ве молиме контактирајте со:
- Сања Николова, телефон:+ 389 322 44 091,
 е-адреса: sanja@mchamber.mk  


Агенда на настанот
Пријавен лист
Останати документи
Аплицирај електронски / on-line


Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Сања Николова
Тел: ++ 389 2 3244091 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: sanja@mchamber.mk


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права