Hulumtimi i Tregut

Hulumtimi i tregut

Te nderuar,

Informtat kthyese deri tek konsumatoret jane te nevojshme qe te kuptohet dinamika e tregut.
Njohurite per funskionim te tregut dhe te motivit te konsumatoreve jane kyce ne procesin e perfaqesimit profesional,pavarsisht nese behet fjale per produkt ose sherbim.
Oda ekonomike e Maqedonise eshte e pergatitur t’ju ndihmoje  edhe ne kete segment shume te rendesishem,i cili ka per qellim Te  ju lehtesoje ne sjelljen e vendimeve afariste.

Hulumtimet e tregut nenkuptojne:

1. Liste te kompanive nga veprimtari
2. Mbledhja e te dhenave per kompanite sipas veprimtarive;
3. Kompani-eksportues te huaj;
4. Analize per produkte deficitare;
5. Hulumtim i nje asortimani te caktuar te produkteve ne treg; 

Keto jane vetem nje pjese e mundesive per hulumtim te tregut.Nese keni cfardo kerkese qe te behet hulumtim i caktuar i tregut,dorezojeni ne forme elektornike.Ne varshmeri prej nevojave te realizimit  te hulumtimit te tregut ne Kerkese tuajen do te jenin ne kohe te informuar.

Shfrytezimi i ketij sherbimi per anetaret e Odes ekonomike te Maqedonise eshte meKontakte:
Oda ekonomike e Maqedonisë
Rr.Dimitrie Cupovski,13
1000 Shkup
Kontakt persononi: Vanco Spaseski
tel: ++ 389 2 3244095
fax:++ 389 2 3244088
e-mail: vanco@mchamber.mk

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara