998 д. 100 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ
Еден регион - Една економија
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно ОСТВАРУВАЊЕ НА ЦЕЛИТЕ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ, СОГЛАСНО СТРАТЕГИЈАТА ЕВРОПА 2020
ФЕЉТОН – Регионално обединување РЕПУБЛИКА АЛБАНИЈА - ПАРТНЕР СО ЕКОНОМСКА СОРАБОТКА ВО МЕСТО
Конференција за унапредување на земјоделско-прехранбениот сектор Субвенциите не го постигнаа посакуваниот ефект
Актуелно МЗШВ: Се укинува забраната за увоз на коскесто овошје од државава во Руската федерација
Актуелно Атанасов: Поедноставни процедурите за увоз, поголема заштита на здравјето на луѓето
Актуелно АЗЕСКИ И ГОЛУБОВИЌ ВО КАНЦЕЛАРИЈАТА НА КИФ ВО ПОДГОРИЦА НА СРЕДБА СО ПРЕМИЕРИТЕ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА И ЦРНА ГОРА
Ставови Ставови Ставови
Форум, 28.05.2019
Бизнис Форум и билатерални деловни средби – Северна Македонија и Словенија 28 мај 2019 година, Стопанската комора на Словенија, Љубљана
Конференција, 28.05.2019
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА АРМАТУРАТА ЗА БЕЗЕДНОСТА НА ГРАДБИТЕ
Семинар, 29.05.2019
НАДВОРЕШНА И ВНАТРЕШНА КОМУНИКАЦИЈА – СПОЈ НА МАРКЕТИНГ И ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
Семинар, 29.05.2019
ОРГАНИЗАЦИСКА КУЛТУРА И ЕТИЧКИ ВРЕДНОСТИ
Семинар, 30.05.2019
ПОДГОТВЕТЕ СÈ ЗА УЧЕСТВО НА ТЕНДЕРИ ПО НОВИ ПРАВИЛА
Бизнис средби, 30.05.2019
Бизнис средби и форум со компании од Бугарија и Србија, од Агро секторот во Пловдив, Бугарија, на 30 мај и 01 јуни 2019 година
Семинар, 30.05.2019
ПРАВЕН АСПЕКТ НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ПРЕВОЗ И ШПЕДИЦИЈА – ПРАВА, ОБВРСКИ И ВИДОВИ ДОКАЗИ НИЗ ПРИЗМАТА НА СУДСКАТА ПРАКСА
Семинар, 31.05.2019
ОРГАНИЗАЦИЈА И ДИЗАЈНИРАЊЕ НА СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИКОТ
Конференција, 04.06.2019
Конференција и деловни средби „FUTURE OF BUILDING“- Виена, Австрија
Семинар, 06.06.2019
ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ КАКО ФАКТОР ВО КОРПОРАТИВНАТА БЕЗБЕДНОСТ
Семинар, 07.06.2019
ДАНОЧНО ИЗВЕСТУВАЊЕ СО ПОСЕБЕН ОСВРТ НА ОБВРСКИТЕ ПОВРЗАНИ СО ТРАНСФЕРНИ ЦЕНИ
Конгрес, 10.06.2019
СВЕТСКИ КОМОРСКИ KОНГРЕС
Бизнис средби, 11.06.2019
Бизнис средби на „ЕНЕРГА 2019“ во Сараево, од 11-12 јуни 2019 година
Семинар, 18.06.2019
КРЕИРАЊЕ НА ЕФИКАСЕН СИСТЕМ ЗА МОТИВИРАЊЕ, ОЦЕНУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ВАШАТА ОРГАНИЗАЦИЈАТА
Семинар, 18.06.2019
ЕФИКАСНА ОРГАНИЗАЦИЈА И НАЧЕЛА НА КАНЦЕЛАРИСКО И АРХИВСКО РАБОТЕЊЕ, ВО НАСОКА НА ВОДЕЊЕ ДЕЛОВОДНИК, УПРАВУВАЊЕ СО СПИСИТЕ И АКТИТЕ
Семинар, 19.06.2019
НАПРЕДНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА MICROSOFT EXCEL
Семинар, 19.06.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ
Семинар, 25.06.2019
НОВИНИ ВО ПРЕКРШОЧНАТА ПОСТАПКА НИЗ ПРИЗМА НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРЕКРШОЦИТЕ
Семинар, 26.06.2019
ПЕРСОНАЛНА АСИСТЕНЦИЈА – ПОДОБРУВАЊЕ НА КОМПАНИСКАТА ЕФИКАСНОСТ
Форум, 28.05.2019
Бизнис Форум и билатерални деловни средби – Северна Македонија и Словенија 28 мај 2019 година, Стопанската комора на Словенија, Љубљана
Конференција, 28.05.2019
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА АРМАТУРАТА ЗА БЕЗЕДНОСТА НА ГРАДБИТЕ
Семинар, 29.05.2019
НАДВОРЕШНА И ВНАТРЕШНА КОМУНИКАЦИЈА – СПОЈ НА МАРКЕТИНГ И ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
Семинар, 29.05.2019
ОРГАНИЗАЦИСКА КУЛТУРА И ЕТИЧКИ ВРЕДНОСТИ
Семинар, 30.05.2019
ПОДГОТВЕТЕ СÈ ЗА УЧЕСТВО НА ТЕНДЕРИ ПО НОВИ ПРАВИЛА
Бизнис средби, 30.05.2019
Бизнис средби и форум со компании од Бугарија и Србија, од Агро секторот во Пловдив, Бугарија, на 30 мај и 01 јуни 2019 година
Семинар, 30.05.2019
ПРАВЕН АСПЕКТ НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ПРЕВОЗ И ШПЕДИЦИЈА – ПРАВА, ОБВРСКИ И ВИДОВИ ДОКАЗИ НИЗ ПРИЗМАТА НА СУДСКАТА ПРАКСА
Семинар, 31.05.2019
ОРГАНИЗАЦИЈА И ДИЗАЈНИРАЊЕ НА СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИКОТ
Конференција, 04.06.2019
Конференција и деловни средби „FUTURE OF BUILDING“- Виена, Австрија
Семинар, 06.06.2019
ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ КАКО ФАКТОР ВО КОРПОРАТИВНАТА БЕЗБЕДНОСТ
Семинар, 07.06.2019
ДАНОЧНО ИЗВЕСТУВАЊЕ СО ПОСЕБЕН ОСВРТ НА ОБВРСКИТЕ ПОВРЗАНИ СО ТРАНСФЕРНИ ЦЕНИ
Конгрес, 10.06.2019
СВЕТСКИ КОМОРСКИ KОНГРЕС
Бизнис средби, 11.06.2019
Бизнис средби на „ЕНЕРГА 2019“ во Сараево, од 11-12 јуни 2019 година
Семинар, 18.06.2019
КРЕИРАЊЕ НА ЕФИКАСЕН СИСТЕМ ЗА МОТИВИРАЊЕ, ОЦЕНУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ВАШАТА ОРГАНИЗАЦИЈАТА
Семинар, 18.06.2019
ЕФИКАСНА ОРГАНИЗАЦИЈА И НАЧЕЛА НА КАНЦЕЛАРИСКО И АРХИВСКО РАБОТЕЊЕ, ВО НАСОКА НА ВОДЕЊЕ ДЕЛОВОДНИК, УПРАВУВАЊЕ СО СПИСИТЕ И АКТИТЕ
Семинар, 19.06.2019
НАПРЕДНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА MICROSOFT EXCEL
Семинар, 19.06.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ
Семинар, 25.06.2019
НОВИНИ ВО ПРЕКРШОЧНАТА ПОСТАПКА НИЗ ПРИЗМА НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРЕКРШОЦИТЕ
Семинар, 26.06.2019
ПЕРСОНАЛНА АСИСТЕНЦИЈА – ПОДОБРУВАЊЕ НА КОМПАНИСКАТА ЕФИКАСНОСТ
ОСТВАРУВАЊЕ НА ЦЕЛИТЕ ЗА ЕНЕРГЕТС ...
Атанасов: Поедноставни процедурит ...
МЗШВ: Се укинува забраната за уво ...
РЕГИОНАЛНА СОРАБОТКА И ДИЈАЛОГОТ ...
АЗЕСКИ И ГОЛУБОВИЌ ВО КАНЦЕЛАРИЈА ...
РЕГИОНАЛНИ ПРОИЗВОДИ И ИНСТИТУЦИИ ...
БИЗНИС ФОРУМ И ДЕЛОВНИ СРЕДБИ ПОМ ...
Конференција: Енергијата да се на ...
РАБОТНА СРЕДБА ЗА ПРОМОЦИЈА НА СА ...
РАБОТНА СРЕДБА АЗЕСКИ-МАРТЕНС ...
ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА ТЕМА: „ДИРЕК ...
НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ ЗА ЕКОНОНСКИОТ Р ...
БИТОЛСКИ ВЕСНИК ПРОСЛАВИ 55 ГОДИН ...
Ангеловска-Бежоска: Позитивни оце ...
Анди Аранитаси нов претставник на ...
Македонски телеком обезбеди 5Г оп ...
Штефан Петер за „Фактор“: Македон ...
ИЗБРАНО НОВО РАКОВОДСТВО НА АСОЦИ ...
Азески присуствуваше на отварањет ...
КОИ СЕ НАСОКИТЕ ЗА ИДНИОТ РАЗВОЈ ...

Услуги на Комората