Direksione

Struktura organizative e Odës - Direksionet

DEPARTAMENTI I OPERACIONEVE
Elena Milevska M.L.S., Drejtor
Telefon: +389 (02) 3244023
E-mail: elena@mchamber.mk

DREJTORIA E Shoqatat e degeve
Biljana Peeva Gjurikj, Drejtor
Telefon: +389 (02) 3244034
E-mail: biljana@mchamber.mk

DREJTORIA PER DHOMAVE Bashkepunimi rajonal dhe nderkombetar

Snezana Kamilovska LL.M.
, Drejtor
Telefon: +389 (02) 3244061
E-mail: snezana@mchamber.mk

DREJTORIA PER Forma te tjera te ORGANIZIMIN DHE FUNKSIONIMIN E DHOMES
Aneta Trajkovska, M.L.S., Drejtor
Telefon: +389 (02) 3244041
E-mail: aneta@mchamber.mk


 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara