13.07.2018
ДОДЕЛЕНИ ПРВИТЕ КОФИНАНСИРАНИ ГРАНТОВИ ВО РАМКИТЕ НА ТРЕТИОТ СТОЛБ ОД „ПЛАНОТ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ“ НА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
13.07.2018
ПОТРЕБЕН Е СИСТЕМСКИ ПРИСТАП ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА ИНОВАТИВНОСТА НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА
12.07.2018
РЕГИОНАЛНО ПОВРЗУВАЊЕ ПРЕКУ ПЛАТФОРМА ЗА СРЕДНО СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ВО РАМКИТЕ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН
11.07.2018
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!!! - EUROPEAN BUSINESS NUMBER
11.07.2018
СРЕДНО СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ЗА ПРОСПЕРИТЕТ ВО ЕВРОПА
 


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права