ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно Денеска се отвара новиот царински терминал на Ќафасан
Актуелно БАЛКАНСКИ ПРЕТПРИЕМАЧКИ САМИТ
Актуелно ПАНЕЛ ДИСКУСИИ И ИЗЛАГАЊА НА БАЛКАНСКИОТ ПРЕТПРИЕМАЧКИ САМИТ
Нови прописи ПРОПИСИ ОБЈАВЕНИ ВО „СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА“ ПРЕЧИСТЕНИ ТЕКСТОВИ НА ПОДАЗКОНСКИ АКТИ НА ЗАКОНОТ ЗА ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ, објавени во „Службен весник на РСМ“ бр. 188 од 12 септември 2019 година
Семинар, 17.09.2019
НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРАКТИКАНТСТВО НИЗ ПРИЗМАТА НА ПРАВАТА И ОБВРСКИТЕ НА ПРАКТИКАНТОТ И РАБОТОДАВАЧОТ
Промоција, 17.09.2019
Свечено доделување сертификати за поседување вештини за проектирање и инсталирање системи за користење енергија од ОИЕ во градби
Семинар, 19.09.2019
БЛАГАЈНИЧКО ДЕНАРСКО И ДЕВИЗНО РАБОТЕЊЕ
Семинар, 23.09.2019
ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ (АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ) И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ
Тренинг обука, 25.09.2019
ПРОДАЖНИ МРЕЖИ ВО ОСИГУРИТЕЛНИ И ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ
Семинар, 25.09.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ –
Семинар, 26.09.2019
ПОЧЕТНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМА ЗА ТАБЕЛАРНО ПРЕСМЕТУВАЊЕ (EXCEL 2016)
Тренинг обука, 26.09.2019
МОЌТА НА УСПЕШНАТА ПРОДАЖБА
Семинар, 27.09.2019
SMED (SINGLE MINUTE EXCHANGE OF DIES) МЕТОДОЛОГИЈА – ПРОМЕНА НА АЛАТКИТЕ ЗА ЕДНА МИНУТА
Семинар, 30.09.2019
FACEBOOK FOR BUSINESS – КАКО ДО НАЈДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ПРЕКУ МАРКЕТИНГ ПЛАТФОРМАТА НА FACEBOOK
Бизнис средби, 01.10.2019
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2019“
Работилница, 01.10.2019
Работилница на тема: „Поддршка за финансиско управување на микро, малите и средни претпријатија (MMСП) за пристап до финансирање на приватниот капитал“
Конгрес, 16.10.2019
II. СВЕТСКИ КОНГРЕС НА ПРЕТПРИЕМАЧИ
Конференција, 24.10.2019
СИНЕРГИЈАТА - КЛУЧ ЗА УСПЕХ НА РЕГИОНОТ
Бизнис средби, 06.11.2019
Меѓународни деловни средби „Match4Industry“ 6-7 ноември 2019 година, Кочаели, Турција
Успешни приказни Виена е најпријатниот град за живеење во светот
Семинар, 17.09.2019
НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРАКТИКАНТСТВО НИЗ ПРИЗМАТА НА ПРАВАТА И ОБВРСКИТЕ НА ПРАКТИКАНТОТ И РАБОТОДАВАЧОТ
Промоција, 17.09.2019
Свечено доделување сертификати за поседување вештини за проектирање и инсталирање системи за користење енергија од ОИЕ во градби
Семинар, 19.09.2019
БЛАГАЈНИЧКО ДЕНАРСКО И ДЕВИЗНО РАБОТЕЊЕ
Семинар, 23.09.2019
ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ (АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ) И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ
Тренинг обука, 25.09.2019
ПРОДАЖНИ МРЕЖИ ВО ОСИГУРИТЕЛНИ И ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ
Семинар, 25.09.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ –
Семинар, 26.09.2019
ПОЧЕТНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМА ЗА ТАБЕЛАРНО ПРЕСМЕТУВАЊЕ (EXCEL 2016)
Тренинг обука, 26.09.2019
МОЌТА НА УСПЕШНАТА ПРОДАЖБА
Семинар, 27.09.2019
SMED (SINGLE MINUTE EXCHANGE OF DIES) МЕТОДОЛОГИЈА – ПРОМЕНА НА АЛАТКИТЕ ЗА ЕДНА МИНУТА
Семинар, 30.09.2019
FACEBOOK FOR BUSINESS – КАКО ДО НАЈДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ПРЕКУ МАРКЕТИНГ ПЛАТФОРМАТА НА FACEBOOK
Бизнис средби, 01.10.2019
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2019“
Работилница, 01.10.2019
Работилница на тема: „Поддршка за финансиско управување на микро, малите и средни претпријатија (MMСП) за пристап до финансирање на приватниот капитал“
Конгрес, 16.10.2019
II. СВЕТСКИ КОНГРЕС НА ПРЕТПРИЕМАЧИ
Конференција, 24.10.2019
СИНЕРГИЈАТА - КЛУЧ ЗА УСПЕХ НА РЕГИОНОТ
Бизнис средби, 06.11.2019
Меѓународни деловни средби „Match4Industry“ 6-7 ноември 2019 година, Кочаели, Турција
Денеска се отвара новиот царински ...
ПАНЕЛ ДИСКУСИИ И ИЗЛАГАЊА НА БАЛК ...
ПРЕЗЕНТИРАНИ АКТИВНИТЕ ПОЛИТИКИ З ...
БАЛКАНСКИ ПРЕТПРИЕМАЧКИ САМИТ ...
ПОЧНУВА БАЛКАНСКИ ПРЕТПРИЕМАЧКИ С ...
Остваренa средбa меѓу македонски ...
КИФ во посета на „Пекабеско“ ...
МЕРКИТЕ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ И КОНКУ ...
ТАНЕР АКЦОК: НИЕ СМЕ „АМАЗОН“ ЗА ...
ДЕЛЕГАЦИЈА НА ЕГЕЈСКАТА АСОЦИЈАЦИ ...
ИНОВАТИВНАТА ТРАНСПОРТНА ТЕХНОЛОГ ...
Народна банка очекува раст на БДП ...
БАЛКАНСКА СИНЕРГИЈА – УСПЕШНИ БИЗ ...
ПРЕЗЕНТИРАНИ МЕРКИТЕ ЗА ПОТТИКНУВ ...
СО ЗАЕДНИЧКА СОРАБОТКА НА ФАРМЕРИ ...
8 Септември 2019 - Што се промен ...
СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА ФИНАНСИ ...
СТРАНСКИТЕ КОМПАНИИ - ГЛАВЕН ДВИГ ...
Бесплатен прирачник за постапувањ ...
„ДИОР“ ЌЕ ЈА ПРЕЗЕНТИРА НОВАТА МА ...
ВО КИЧЕВО ПРЕЗЕНТИРАНИ МЕРКИТЕ ОД ...
УКИНАТА КОСОВСКАТА ЗАБРАНА ЗА ИЗВ ...
ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА ДЕЛОВНИОТ ЦЕНТ ...
Работилница за развој на едношалт ...
СВЕТСКИ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ЗА АФРИКА ...
НАЈБОГАТИОТ ПРЕТПРИЕМАЧ ОД АЛБАНИ ...
„ОНЕ.ВИП“ СТАНУВА „А1 МАКЕДОНИЈА“ ...
МЗШВ: Фитосанитарната инспекција ...
Прес конференција на Стопанската ...
ЕВАН ЛУТРА: РАКОВОДАМ СО БИЗНИСОТ ...
ПРЕВЗЕМЕНО: ДАРЕЖЛИВОСТ ЗА ИНВЕСТ ...
ОСИГУРИТЕЛНИОТ ПАЗАР ВО ПОСЛЕДНИТ ...
ПРЕЗЕНТИРАНИ МЕРКИТЕ ПРЕДВИДЕНИ ...
БЕКТЕШИ НА ОТВАРАЊЕТО НА ПОНУДИТЕ ...
Овозможено отворањето сметки кај ...
БАЛКАНСКИ БИЗНИСМЕНИ И СЕРИСКИ ПР ...
Нова јапонска програма за професи ...
ОДБЕЛЕЖАНИ 40 ГОДИНИ УСПЕШНО РАБО ...
ВИТАМИНКА ЌЕ СТИПЕНДИРА СТУДЕНТИ ...
ВТОР МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ХАЛАЛ ИН ...

Услуги на Комората