29.05.2017 (Семинар)
ВИДОВИ ДОКАЗИ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ПАРНИЧНАТА ПОСТАПКА

30.05.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема: Водење на е-деловодник и негово усогласување со рачно водење на деловодник имплементирајќи ги најновите измени на Законот за архивски материјал

31.05.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: RBT-RISK BASED THINKING - УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИК ВО ОРГАНИЗАЦИИТЕ ВРЗ ОСНОВА НА АНАЛИЗИ/РАЗМИСЛУВАЊА ЗА МОЖНИ РИЗИЦИ

31.05.2017 (Семинар)
MUSIC & MANAGEMENT - Live Piano performance -

01.06.2017 (Семинар)
АНАЛИЗА НА СТРЕСОГЕНИТЕ ФАКТОРИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТАТА И СИНДРОМОТ НА СОГОРУВАЊЕ И ПЛАНИРАЊЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ОРГАНИЗАЦИСКИ ИНТЕРВЕНЦИИ

06.06.2017 (Саем)
7. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ЕНЕРГЕТИКА „ЕНЕРГА 2017“ - 6 - 8.06.2017 Сараево, БиХ

06.06.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: ФИНАНСИСКА АНАЛИЗА СО ПРИМЕНА НА EXCEL

14.06.2017 (Семинар)
Успешно подготвување електронски понуди, користење на ЕСЈН-алатки и модули

19.09.2017 (Конгрес)
10. Светски Коморски Конгрес - 19-21.09.2017 Сиднеј, Австралија

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

Членки

Листа на членови на Клубот за соработка со земјите од Блиски Исток и Магреб

 • ЕМО Охрид, ул Димитрие Чуповски бр. 11 , Скопје
 • Зегин, ул. Народен фронт 5-3/1 , Скопје
 • Европа АД, ул. 808 бр 8, Скопје
 • Металец-Прилеп, ул. Александар Македонски бр. 2/11, Прилеп
 • Бетон, ул. Јуриј Гагарин бр.15, Скопје
 • Македонија инвест, ул. Салвадор Аљеиде бр. 34, Скопје
 • Раде Кончар-сервис, ул. Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Макстил, ул. 16 Македонска Бригада бр. 18, Скопје
 • Биос, ул. Раде Јовчевски Корчагин бр.31, Скопје
 • Раде Кончар-контактори и релеи, ул. Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Даути, ул. Џон Кенеди бб, Скопје
 • Макфлуид, ул. Финска бр.37, Скопје
 • Билјана инженеринг, с. Злокуќани бб, Злокуќани
 • Алкалоид , Булевар Александар Македонски  бб, Скопје
 • Слободапром, ул. Стив Наумов бр.116, Охрид
 • Шипат-Ко, с. Лескоец, С. Лескоец,  Охрид
 • Македонија Проект, ул. 27 Март бр. 5, Скопје
 • МЗТ Леарница, ул. Перо Наков бб, Скопје
 • Југоекспорт-Стил, Кеј 13 Ноември 2/6-22, Скопје
 • Лозар Пелистерка, Булевар Кочо Рацин бр. 97, Скопје
 • Милка Кировска, Скопје
 • МЗТ Комерц Нова, Булевар Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Леснина Инженеринг, Булевар Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Д.С. Конструктион Куманово, ул. Железничка б.б., Куманово
 • ДПСП Кончар Заварување ДООЕЛ, Ул 3-та Македонска Бригада, Скопје
 • АДГ "МАВРОВО", , Скопје
 • ВеВе гроуп ДООЕЛ , , Скопје
 • Родопи Коттон, Битола
 • КП МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ, Мајаковски 12,  лок. 2, Скопје
 • ДЕРМА ДОО, Г.Константиновиќ 60  , Скопје
 • ФИЛИП II, Скопје
 • СЕМОС, Скопје
 • АГРОБАР, Виница


Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Сања Николова
Тел: ++ 389 2 3244091 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: sanja@mchamber.mk









 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права