20.11.2017 (Семинар)
УСПЕШНО СПРАВУВАЊЕ СО ЖАЛБИ И РЕКЛАМАЦИИ НА КЛИЕНТИ

21.11.2017 (Семинар)
ЕМПАТИЧНА ПРОДАЖБА - Нова перспектива на продажбата

21.11.2017 (Инфо сесија)
ИНФО СЕСИЈА ЗА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ОД ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ-ШТИП

23.11.2017 (Саем)
"24. Интернационален саем во Тирана"- 23-26.11.2017 Тирана, Р. Албанија

28.11.2017 (Бизнис средби)
„INTERNATIONAL MACHINERY AND PLANT ENGINEERING FORUM 2017“

28.11.2017 (Семинар)
ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ (АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ) И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ

30.11.2017 (Семинар)
ДОГОВОРОТ ЗА ГРАДЕЊЕ И НАЈБИТНИТЕ НОРМАТИВНИ И ПРАКТИЧНИ ПРАШАЊА И ПРОБЛЕМИ ПОВРЗАНИ СО ГРАДБАТА - ПРЕДМЕТ НА ТРГОВСКИТЕ СПОРОВИ

03.12.2017 (Советување)
СОВЕТУВАЊЕ СОГЛАСНО ПРОГРАМАТА НА ИСОС

05.12.2017 (Семинар)
ИТ-КАТАСТРОФИ (DRP) И ФОРЕНЗИЧКА ИСТРАГА

12.12.2017 (Тренинг обука)
ИНТЕРНИ ПРОВЕРУВАЧИ (АУДИТОРИ) НА ИНТЕГРИРАНИ МЕНАЏМЕНТ СИСТЕМИ ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18000:2007

06.03.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби на Саемот „EcoBuild“ - Лондон, Велика Британија

Актуелно


17.11.2017
Регионална комора со седиште во Кичево - ОДРЖАНА СЕДНИЦА НА ЛОКАЛНИОТ ЕКОНОМСКО-СОЦИЈАЛЕН СОВЕТ НА ОПШТИНА КИЧЕВО
17.11.2017
ЗА ПОТРЕБАТА ОД РЕВИДИРАЊЕ НА СИСТЕМОТ НА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР И ПРЕКРШОЧНОПРАВНА ОДГОВОРНОСТ - КАКО МОЖЕ ДА СЕ ПРИДОНЕСЕ ЗА СОЗДАВАЊЕ ПОПОВОЛНО ДЕЛОВНО ОПКРУЖУВАЊЕ?
17.11.2017
ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЛИЦА ВО СЕКРЕТАРИЈАТОТ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН ШЕСТ (ЗБ6) КОМОРСКИ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ
16.11.2017
АРГУМЕНТИРАНИ ПРЕДЛОЗИ, МИСЛЕЊА И ЗАБЕЛЕШКИ ЗА НОВИОТ ТЕКСТ НА ПРЕДЛОГОТ ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА АУДИО И АУДИОВИЗУЕЛНИ МЕДИУМСКИ УСЛУГИ
16.11.2017
ДЕЛЕГАЦИЈА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 165-ТА ГОДИШНИНА ОД РАБОТЕЊЕТО НА ХРВАТСКАТА СТОПАНСКА КОМОРА – ЧЕСТИТКИ ЗА ГОЛЕМИОТ ЈУБИЛЕЈ
16.11.2017
ИЗБРАН ПРЕТСЕДАТЕЛ НА Македонската енергетска асоцијација (МЕА) при Стопанската комора на Македонија
15.11.2017
РАБОТНА ПОСЕТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ АЗЕСКИ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ИНСТИТУТ ЗА БЛИСКОИСТОЧНИ И БАЛКАНСКИ СТУДИИ (ИФИМЕС)
15.11.2017
Бизнис-средби на македонски и австриски компании - НАБАВКА НА ТЕХНОЛОГИИ ЗА СОЗДАВАЊЕ НОВИ ПРОИЗВОДИ АТРАКТИВНИ ЗА ЕВРОПСКИТЕ ПАЗАРИ
15.11.2017
РАБОТНА СРЕДБА НА ТЕМА: ПРОФЕСИОНАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ЛИЦАТА СО ИНВАЛИДНОСТ (ПРОЕКТ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА)
14.11.2017
Регионална конференција во Битола „Шанса за сите“ - ПРЕЗЕНТИРАН ОПЕРАТИВНИОТ ПЛАН ЗА АКТИВНИ МЕРКИ И ПРОГРАМИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
14.11.2017
ПРЕЗЕНТИРАНИ ПРОГРАМИТЕ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ОТВОРАЊЕ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА - КОМПОНЕНТИ ДИЗАЈНИРАНИ ЗА БИЗНИС СЕКТОРОТ
13.11.2017
ПРЕНЕСЕНО: На собирот во Лондон на ИТ Европа – Награди за Софтвер и Одличен квалитет
13.11.2017
СОРАБОТКА НА КОМПАНИИ ОД РЕГИОНАЛНИТЕ КОМОРИ СО СЕДИШТЕ ВО КИЧЕВО И ВО ВЕЛЕС
13.11.2017
Регионална комора со седиште во Штип - ОДРЖАН СЕМИНАР НА ТЕМА: НАЈНОВИТЕ ИЗМЕНИ НА ЗАКОНОТ ЗА АРХИВСКИ МАТЕРИЈАЛ
13.11.2017
ПЕРСПЕКТИВИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА НАДВОРЕШНО-ТРГОВСКАТА СОРАБОТКА МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И АВСТРИЈА
10.11.2017
СТАВ на претседателот Бранко Азески - ХОЛДИНГОТ КАКО ФОРМА НА ПОВРЗУВАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ЗА ПОДОБРИ ДЕЛОВНИ РЕЗУЛТАТИ
10.11.2017
КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ продолжува со редовните активности, одржано предавање на тема: „ПОСТАВЕНОСТ, ОРГАНИЗАЦИЈА И ВАЖНОСТ НА СРЕДЕН МЕНАЏМЕНТ“
10.11.2017
ПРЕКУ ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА СТОПАНСКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ НА ТИВАТ ДО ПОГОЛЕМА МЕЃУСЕБЕНА СОРАБОТКА НА МАКЕДОНИЈА И ЦРНА ГОРА
1 / 5

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права