Податоци за компанија

Име на компанија : ЈУГОХРОМ ФЕРОАЛОЈС
Адреса : с.Јагуновце 1215
Град : Тетово
Општина : Тетово
Земја : Македонија
Телефон : +389(0)44 398 444
Факс : +389(0)44 398 448
Директор : Васил Скендеровски
Сопственост : Приватна
Капитал : Странски
Големина : Голема
Дејност : Производство на сурово железо, челик и феролегури
Дејност шифра: : 24.10

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права