13.12.2018
Модул: „Обука (Coaching)“
13.12.2018
СТРУКТУРНИТЕ РЕФОРМИ КАКО ПРЕДУСЛОВ ЗА ОСТВАРУВАЊЕ ПОГОЛЕМ ЕКОНОМСКИ РАСТ ВО ДРЖАВИТЕ ОД РЕГИОНОТ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН - ОДРЖАНА ТРИБИНАТА: „ПРЕДИЗВИЦИТЕ НА РЕГИОНАЛНАТА ЕКОНОМСКА СОРАБОТКА“ СО АЛЕКСАНДАР ВЛАХОВИЌ
13.12.2018
Информација од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство - СО НОВИОТ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ЗЕМЈИШТЕ ДО 3 ХЕКТАРИ, ЌЕ БИДЕ ИСКОРИСТЕН ЦЕЛИОТ ЗЕМЈИШЕН ФОНД
12.12.2018
ГРУПАЦИЈАТА ЗА ОРУЖЈЕ И ОПРЕМА СО БАРАЊЕ ДА СЕ ВРШИ ПОГОЛЕМА КОНТРОЛА НА ПРОМЕТОТ СО ПИРОТЕХНИЧКИ СРЕДСТВА
12.12.2018
Промовирано печатеното издание „Бела книга 2018“ на Советот на странски инвеститори - ПЛАТФОРМА ЗА ДИЈАЛОГ МЕЃУ ПРИВАТНИОТ СЕКТОР И ВЛАСТИТЕ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА БИЗНИС-КЛИМАТА И ИНВЕСТИРАЊЕТО ВО ЗЕМЈАТА
 


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права