Kuvendi i Odës

KUVENDI I ODËS EKONOMIKE TË MAQEDONISË

Ne pajtim me Ligjin per odat ekonomike dhe Statutin e Odes Ekonomike te Maqedonise, Kuvendi i Odes eshte organ me i larte i Odes.

Kuvendi i Odes ka 85 anetare.

Mbledhjet e Kuvendit i thirr dhe me ato kryeson kryesuesi i Kuvendit. Kryesuesi i Kuvendit i

Odes Ekonomike te Maqedonise, ne mandatin 2010-2015, eshte z. Antoni Pishev, drejtor i “ULTRA” – Shkup.Kontakte:
Oda ekonomike e Maqedonisë
Rr.Dimitrie Cupovski,13
1000 Shkup
Kontakt persononi: Ljupka Samardziska
tel: ++ 389 2 3244018
fax:++ 389 2 3244088
e-mail: ljupka@mchamber.mk

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara