➢ Уметничка ризница
"Мементо на стариот охридски чун", Павле Георгиевски - Зуфа
"Композиција", Непознат автор
"Македонски вез", Петар Попчев
"Матка", Ѓорѓи Ачески
"Непозната присутност", Васко Ташковски
"Џамадан", Данчо Кал’чев
"Мртва природа", Павле Кузмановски
"Мртва природа", Данчо Кал’чев
"Свадба", Никола Мартиноски
"Мртва природа", Данчо Кал’чев

➢ Видео вести
"ЕКОНОМИЈАТА И ПРЕДВИДЛИВОСТА ВО ФОКУСОТ НА НОВАТА ВЛАДА"
"Брендот „Грин машинс“ на велешки „Брако“ препознаен квалитет во светот"
"Живко Мукаетов: Треба да водиме многу повеќе грижа за нашето здравје и здравјето на нашите најмили бидејќи ваквите времиња покажуваат колку е важно тоа"
"Редизајниран веб-порталот на Стопанската комора на Македонија"
"ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО"
"ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО ВЛЕГУВААТ ВО КРИТИЧЕН ПЕРИОД, НЕОПХОДНА Е ПОДОЛГОРОЧНА СИСТЕМСКА ПОДРШКА"
"КИФ СО ЗАЕДНИЧКИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНА КРИЗАТА"
"Со подршка на Хоризонт 2020 создадено е софтверско решение - РОБОТСКА ПЛАТФОРМА ARMAR-6 - асистент на работниците во индустриските погони"
"НЕПРЕКИНАТИ ИНВЕСТИЦИСКИ АКТИВНОСТИ И ВО ВРЕМЕ НА КРИЗА - „МИК“- Свети Николе, членка на Здружението на земјоделството и прехранбената индустрија"
"ДА И` ПОМОГНЕМЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ЗА ДОБРОТО НА СИТЕ НАС"


Во соработка со медиумите