Податоци за компанија

Име на компанија : ОКТА
Адреса : с. Миладиновци пф 66
Град : Скопје
Општина : Гази Баба
Земја : Македонија
Телефон : ++389(0)2 2532 304; 2532 263
Факс : ++389(0)2 2532 502
Директор : Иоаннис Героуланос
Сопственост : Приватна
Капитал : Странски
Големина : Голема
Дејност : Помошни дејности за вадење на сурова нафта и природен гас
Дејност шифра: : 09.10

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права