20.11.2017 (Семинар)
УСПЕШНО СПРАВУВАЊЕ СО ЖАЛБИ И РЕКЛАМАЦИИ НА КЛИЕНТИ

21.11.2017 (Семинар)
ЕМПАТИЧНА ПРОДАЖБА - Нова перспектива на продажбата

21.11.2017 (Инфо сесија)
ИНФО СЕСИЈА ЗА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ОД ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ-ШТИП

23.11.2017 (Саем)
"24. Интернационален саем во Тирана"- 23-26.11.2017 Тирана, Р. Албанија

28.11.2017 (Бизнис средби)
„INTERNATIONAL MACHINERY AND PLANT ENGINEERING FORUM 2017“

28.11.2017 (Семинар)
ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ (АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ) И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ

30.11.2017 (Семинар)
ДОГОВОРОТ ЗА ГРАДЕЊЕ И НАЈБИТНИТЕ НОРМАТИВНИ И ПРАКТИЧНИ ПРАШАЊА И ПРОБЛЕМИ ПОВРЗАНИ СО ГРАДБАТА - ПРЕДМЕТ НА ТРГОВСКИТЕ СПОРОВИ

03.12.2017 (Советување)
СОВЕТУВАЊЕ СОГЛАСНО ПРОГРАМАТА НА ИСОС

05.12.2017 (Семинар)
ИТ-КАТАСТРОФИ (DRP) И ФОРЕНЗИЧКА ИСТРАГА

12.12.2017 (Тренинг обука)
ИНТЕРНИ ПРОВЕРУВАЧИ (АУДИТОРИ) НА ИНТЕГРИРАНИ МЕНАЏМЕНТ СИСТЕМИ ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18000:2007

06.03.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби на Саемот „EcoBuild“ - Лондон, Велика Британија

Бизнис-настани

24.03.2017 - 24.03.2017


Бизнис средби Регионалната комора со седиште во Кичево,  Македонија

ДЕЛОВНИ СРЕДБИ НА КОМПАНИИ ОД РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО КИЧЕВО И РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ВЕЛЕСДЕЛОВНИ СРЕДБИ НА КОМПАНИИ ОД РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО КИЧЕВО И РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ВЕЛЕС
24.3.2017 година
12:00-14:30 часот
(во Регионалната комора со седиште во Кичево)


Регионалната комора со седиште во Кичево и Регионалната комора со  седиште во Велес при Стопанската комора на Македонија, организираат деловни средби меѓу компаниите од двата региона  со цел зголемување на соработката.


На средбата ќе присуствуваат компании од двата региона, кои ги вклучуваат општините на Кичево, Велес, Македонски Брод, Чашка, Градско и Пласница.


Предмет на деловните средби:
• Интензивирање на меѓусебната соработка на регионалните комори и општините од Кичево и Велес;
• Иницијативи за поддршка на бизнис секторот од двата региона,  инфраструктурно поврзување, патна мрежа и др.


Ве информираме дека Вашето присуство ќе придонесе за развојот на регионите и е од големо значење за нас.


Деловната средба ќе се одржи на 24.3.2017 година (петок), со почеток во 12:00 часот, во Регионалната комора со седиште во Кичево.


Регионална комора                                       Регионална комора
со седиште во Кичево                                   со седиште во Велес
Претседател,                                                  Претседател,                                                                                                                      Игор Соколески                                            Георги Чадиев

                                                                                      

 


Агенда на настанот
Пријавен лист
Останати документи
Аплицирај електронски / on-line


Контакт: Дијана Лазороска Јованоска
Тел: ++ 389 45 257 067
Факс:++ 389 45 257 067
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: dijana@mchamber.mk

Контакт: Ирена Жарова
Тел: ++ 389 43 22 77 36
Факс:++ 389 43 22 77 36
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: irena.zarova@mchamber.mk


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права