Mendime dhe Rekomandime

Dhënia e mendimeve dhe e rekomandimeve

Oda ekonomike e Maqedonise i nxjerr mendimet dhe rekomandimet vijuese per viza:

           » Mendime per plotesim te kushteve ekonomike (Procedura)

           » Mendime per perkatesine,respektivisht ndikimin ne uljen dhe heqjen e te dhenave per import (Procedura)Kontakte:
Oda ekonomike e Maqedonisë
Rr.Dimitrie Cupovski,13
1000 Shkup
Kontakt persononi: Mile Stojcevski
tel: ++ 389 2 3244039
fax:++ 389 2 3244088
e-mail: mile@mchamber.mk

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara