Online-call center

Call-qendra

Call-qendra (2) 15015 paraqet servis te Odes ekonomike te Maqedonise e cili u mundeson qasje te lehte deri tek te gjitha informacionet dhe ceshtjet te cilat jane te nderlidhura me punen e Odes ekonomike,si dhe menyren si te fitoni me shume te dhena per te gjithe ate qe ju intereson nga fusha e ekonomise.

Krijimi i kesaj qendre komunikative mundeson informim ne kohe,te sakte dhe preciz te anetareve te Odes,dhe me ate funksionim me te suksesshem afarist te kompanive-anetaeve te Odes ekonomike te Maqedonise.Kontakte:
Oda ekonomike e Maqedonisë
Rr.Dimitrie Cupovski,13
1000 Shkup
Kontakt persononi: Стево Серафимов
tel: ++ 389 2 3244032
fax:++ 389 2 3244088
e-mail: stevo@mchamber.mk

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara