26.04.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар: Измени во подзаконската регулатива во областа на противпожарната заштита

26.04.2018 (Инфо сесија)
Инфо сесија на тема: Развојни насоки на програмите за советодавни услуги во земјоделието за подобрување на локалната економија

27.04.2018 (Семинар)
ЕФИКАСНИ МАРКЕТИНГ КОМУНИКАЦИИ СО ФОКУС НА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ И СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

30.04.2018 (Семинар)
ПРАВНА ПРИРОДА НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ПРЕВОЗ И ШПЕДИЦИЈА, ПРАВА И ОБВРСКИ НИЗ ПРИЗМАТА НА СУДСКАТА ПРАКСА И ВИДОВИ ДОКАЗИ

30.04.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:БАРАЊА НА СИСТЕМОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЕНЕРГИЈА, СПОРЕД БАРАЊАТА НА МЕЃУНАРОДНИОТ СТАНДАРД ISO 50001:2011 ENERGY MANAGEMENT SYSTEM (ENMS)

04.05.2018 (Семинар)
МЕНАЏИРАЊЕ НА ВРЕМЕТО ВО ОРГАНИЗАЦИИТЕ (TIME MANAGEMENT)

08.05.2018 (Бизнис средби)
Конференција и меѓународни деловни средби „FUTURE OF BUILDING“ 8-9 мај 2018 година, Виена, Австрија

09.05.2018 (Семинар)
Еднодневна обука на тема:УСОГЛАСУВАЊЕ СО НОВАТА ЕВРОПСКА РЕГУЛАТИВА ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ (GDPR) И ПРАКТИЧНИ ПРИМЕРИ

29.05.2018 (Семинар)
УНАПРЕДУВАЊЕ НА ПРАВOТО ЗА БЕЗБЕДНА И ЗДРАВА РАБОТНА СРЕДИНА (Законска регулатива на БЗР во Р.Македонија)

30.05.2018 (Форум)
Бизнис форум: Франција – Балкан 2018-30.05-01.06.2018, Белград

30.05.2018 (Семинар)
ЕМПАТИЧНА ПРОДАЖБА - Нова перспектива на продажбата

19.06.2018 (Бизнис средби)
„ЕНЕГРА 2018“

07.11.2018 (Бизнис средби)
ЈИЕ ИТ САМИТ

Актуелно


24.04.2018
АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА ФИНСКА ВО ПОСЕТА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
23.04.2018
УГОСТИТЕЛСКИОТ СЕКТОР ДОСТАВИ ЗАБЕЛЕШКИ ПО ПРЕДЛОГ-ЗАКОНОТ ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ ПРАВА
23.04.2018
ПЛЕНАРНА СЕДНИЦА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ПРИЛЕП
23.04.2018
Претседателот на Стопанската комора на Македонија, Бранко Азески, на состанок на КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ во Подгорица
20.04.2018
ПОГОЛЕМА ИНКЛУЗИВНОСТ НА ДОМАШНИТЕ КОМПАНИИ ВО ЛОКАЛНИТЕ И РЕГИОНАЛНИТЕ СИНЏИРИ НА СНАБДУВАЊЕ СО ЦЕЛ ДА СЕ МАКСИМИЗИРААТ ЕФЕКТИТЕ ОД СТРАНСКИТЕ ДИРЕКТНИ ИНВЕСТИЦИИ ВО ЗЕМЈАТА
20.04.2018
ЊУЈОРШКАТА КОНВЕНЦИЈА И ИНВЕСТИЦИСКАТА АРБИТРАЖА ВО ФОКУСОТ НА ПАНЕЛИСТИТЕ НА МЕЃУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА -АРБИТРАЖАТА ДЕНЕС: ИНИЦИЈАТИВИ И ПЕРСПЕКТИВИ-
19.04.2018
ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ПОГОЛЕМА ЕФИКАСНОСТ НА АРБИТРАЖНИТЕ ПОСТАПКИ - КОМПАНИИТЕ ТРЕБА ДА ГИ ПРЕПОЗНААТ ПРЕДНОСТИТЕ КОИ ГИ НУДИ АРБИТРАЖАТА И ДА ГО СЛЕДАТ ЧЕКОРОТ СО ТРЕНДОВИТЕ НА СВЕТСКИТЕ КОМПАНИИ
19.04.2018
Одржан настан на тема:„Професионален стрес - Препознавање на психолошките игри во работната организација (Зошто настанува синдром на согорување - burn out“ во рамки на КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ
16.04.2018
УНАПРЕДУВАЊЕ НА АРБИТРАЖНОТО РЕШАВАЊЕ НА СПОРОВИТЕ ЗА ПОГОЛЕМА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ БИЗНИС ПАРТНЕРИТЕ - Најава за Меѓународна конференција на 19 и 20 април 2018 година
12.04.2018
Групација за безбедност и здравје при работа – УСОГЛАСЕНИ ИЗМЕНИТЕ И ДОПОЛНУВАЊАТА НА ПРАВИЛНИКОТ ЗА ВИСИНАТА НА ТРОШОЦИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ СТРУЧНИ РАБОТИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ПРИ РАБОТА
12.04.2018
СОВЕТОТ НА СТРАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ СО НОВ СОСТАВ НА УПРАВНИОТ ОДБОР
12.04.2018
Oдржано предавање на тема: „БРЕНДИРАЊЕ-ШТО Е БРЕНД?“ во рамки на КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ
12.04.2018
АМБАСАДОРКАТА НА РЕПУБЛИКА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ВО ПОСЕТА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ПРИЛЕП
11.04.2018
ТЕХНОЛОГИЈАТА НАСПРОТИ ПОЛИТИКАТА ВО ФОКУСОТ НА 21-ОТ ЕВРОАЗИСКИ ЕКОНОМСКИ САМИТ
11.04.2018
ВО КИЧЕВО ОДРЖАНА ТРКАЛЕЗНА МАСА ЗА ФАКТОРИНГОТ КАКО АЛТЕРНАТИВЕН ИЗВОР НА ФИНАНСИРАЊЕ
11.04.2018
ВТОРА ПЛЕНАРНА СЕДНИЦА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО КАВАДАРЦИ
10.04.2018
ДЕЛЕГАЦИЈА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА ЌЕ УЧЕСТВУВА НА 21-ОТ ЕВРОАЗИСКИ ЕКОНОМСКИ САМИТ
10.04.2018
МАКЕДОНСКИОТ ЧЕЛИК ПОД СЕРИОЗНА ЗАКАНА ОД МЕРКИТЕ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА ЗА ОГРАНИЧУВАЊЕ НА УВОЗОТ НА ЧЕЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
1 / 8

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права