20.11.2017 (Семинар)
УСПЕШНО СПРАВУВАЊЕ СО ЖАЛБИ И РЕКЛАМАЦИИ НА КЛИЕНТИ

21.11.2017 (Семинар)
ЕМПАТИЧНА ПРОДАЖБА - Нова перспектива на продажбата

21.11.2017 (Инфо сесија)
ИНФО СЕСИЈА ЗА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ОД ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ-ШТИП

23.11.2017 (Саем)
"24. Интернационален саем во Тирана"- 23-26.11.2017 Тирана, Р. Албанија

28.11.2017 (Бизнис средби)
„INTERNATIONAL MACHINERY AND PLANT ENGINEERING FORUM 2017“

28.11.2017 (Семинар)
ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ (АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ) И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ

30.11.2017 (Семинар)
ДОГОВОРОТ ЗА ГРАДЕЊЕ И НАЈБИТНИТЕ НОРМАТИВНИ И ПРАКТИЧНИ ПРАШАЊА И ПРОБЛЕМИ ПОВРЗАНИ СО ГРАДБАТА - ПРЕДМЕТ НА ТРГОВСКИТЕ СПОРОВИ

03.12.2017 (Советување)
СОВЕТУВАЊЕ СОГЛАСНО ПРОГРАМАТА НА ИСОС

05.12.2017 (Семинар)
ИТ-КАТАСТРОФИ (DRP) И ФОРЕНЗИЧКА ИСТРАГА

12.12.2017 (Тренинг обука)
ИНТЕРНИ ПРОВЕРУВАЧИ (АУДИТОРИ) НА ИНТЕГРИРАНИ МЕНАЏМЕНТ СИСТЕМИ ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18000:2007

06.03.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби на Саемот „EcoBuild“ - Лондон, Велика Британија


17.11.2017
ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЛИЦА ВО СЕКРЕТАРИЈАТОТ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН ШЕСТ (ЗБ6) КОМОРСКИ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ
17.11.2017
ЗА ПОТРЕБАТА ОД РЕВИДИРАЊЕ НА СИСТЕМОТ НА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР И ПРЕКРШОЧНОПРАВНА ОДГОВОРНОСТ - КАКО МОЖЕ ДА СЕ ПРИДОНЕСЕ ЗА СОЗДАВАЊЕ ПОПОВОЛНО ДЕЛОВНО ОПКРУЖУВАЊЕ?
17.11.2017
Регионална комора со седиште во Кичево - ОДРЖАНА СЕДНИЦА НА ЛОКАЛНИОТ ЕКОНОМСКО-СОЦИЈАЛЕН СОВЕТ НА ОПШТИНА КИЧЕВО
16.11.2017
ИЗБРАН ПРЕТСЕДАТЕЛ НА Македонската енергетска асоцијација (МЕА) при Стопанската комора на Македонија
16.11.2017
ДЕЛЕГАЦИЈА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 165-ТА ГОДИШНИНА ОД РАБОТЕЊЕТО НА ХРВАТСКАТА СТОПАНСКА КОМОРА – ЧЕСТИТКИ ЗА ГОЛЕМИОТ ЈУБИЛЕЈ
 


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права