24.01.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби „Facade 2018 Match Event“, Ротердам, Холандија

25.01.2018 (Семинар)
МЕТОДИ И ТЕХНИКИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КОРПОРАЦИСКИОТ (КОМПАНИСКИОТ) РИЗИК И ОРГАНИЗИРАЊЕ / ВОСПОСТАВУВАЊЕ АРХИТЕКТУРА НЕОПХОДНА ЗА ОДРЖУВАЊЕ ФУНКЦИОНАЛЕН СИСТЕМ

26.01.2018 (Советување)
Советување на тема:ЈАВНИ НАБАВКИ, ПРЕДЛОЗИ, НОВИНИ И ИДНИ ИЗМЕНИ (e-жалба, е-архива, е-маркет и е-каталози)

30.01.2018 (Семинар)
ВОВЕДУВАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО КОНТРОЛНИТЕ ПРИСТАПИ НА ИТ-СИСТЕМИТЕ

30.01.2018 (Презентација)
БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ТЕМА:ПРОЕКТИ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ И НАМАЛУВАЊЕ НА ОПЕРАТИВНИТЕ ТРОШОЦИ ПО МОДЕЛОТ НА „ESCO“-30.01.2018

31.01.2018 (Бизнис средби)
БИЗНИС-СРЕДБИ „ЕУ-СРБИЈА 2018"

01.02.2018 (Тренинг обука)
ИНТЕРНИ ПРОВЕРУВАЧИ (АУДИТОРИ) НА ИНТЕГРИРАНИ МЕНАЏМЕНТ СИСТЕМИ ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18000:2007

01.02.2018 (Инфо сесија)
ЗАКОНСКИТЕ ПРОПИСИ ОД ОБЛАСТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ВО ФУНКЦИЈА НА РАЗВОЈ, УНАПРЕДУВАЊЕ И КОНКУРЕНТНОСТ НА КОМПАНИИТЕ

09.02.2018 (Семинар)
CONTENT MARKETING – КАКО ДА ГО ДОБИЕТЕ НАЈДОБРОТО ОД ДИГИТАЛНАТА КОМУНИКАЦИЈА?

14.02.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:АНАЛИЗА НА РЕГРЕСНИТЕ ПОБАРУВАЊА-ЗАКОНСКИТЕ РЕШЕНИЈА НАСПРОТИ СУДСКАТА ПРАКСА

06.03.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби на Саемот „EcoBuild“ - Лондон, Велика Британија

Актуелно


22.01.2018
СО СООДВЕТНИ ЗАКОНСКИ РЕШЕНИЈА ЗА ОТПАД, ВОДОВОД И ЗА ПАЗАРИ ЗА ЕФИКАСНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА КОМУНАЛНИТЕ ДЕЈНОСТИ НА ЛОКАЛНО НИВО
18.01.2018
Работен состанок на Регионалната комора со седиште во Битола - ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА ПРОЕКТОТ НА УСАИД/МАКЕДОНИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ДЕЛОВНИОТ ЕКОСИСТЕМ
18.01.2018
ЗАЕДНИЧКИ ТУРИСТИЧКИ ПРОИЗВОДИ – Поттик на регионалната соработка
18.01.2018
ДРЖАВАТА ЈА ОДАНОЧУВА ШТЕТАТА ОД КРАЖБА
18.01.2018
Ќе се подигаат конкурентноста и извозните перформанси на компаниите
18.01.2018
Регионалната комора со седиште во Кичево одржа средба со соработниците од Проектот „Био Вил“ – ПРЕЗЕНТИРАНИ БИЗНИС МОЖНОСТИТЕ НА КИЧЕВО
17.01.2018
ПРЕНЕСЕНО: По предлог на Групацијата при Стопанската комора на Македонија – европски стандарди за заштита на трудниците
17.01.2018
МОЖНОСТИ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЕКОНОМСКАТА СОРАБОТКА МЕЃУ МАКЕДОНИЈА, АЛБАНИЈА И САД
17.01.2018
ПРЕНЕСЕНО: Владата му одговори на бизнисот: Се укинува забраната за продажба на алкохол
16.01.2018
Амбасадорот на Исламската Република Иран во работна посета на Комората
15.01.2018
СОРАБОТКАТА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА СО ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА - ИНИЦИЈАТИВИ, БАРАЊА И ПРЕДЛОЗИ ЗА ПРОМЕНИ ВО НОРМАТИВНАТА РАМКА ЗА ПОВОЛЕН ДЕЛОВЕН АМБИЕНТ
09.01.2018
СТАВ: ДАЛИ НИ Е ПОТРЕБЕН БЕРЛИНСКИОТ ПРОЦЕС ЗА РЕГИОНАЛНА СОРАБОТКА ИЛИ НИЕ РЕГИОНАЛНО СОРАБОТУВАМЕ И ГО ДОБИВАМЕ БЕРЛИНСКИОТ ПРОЦЕС КАКО НАГРАДА?
28.12.2017
Групација за безбедност и здравје при работа - ЧЛЕНКИТЕ НА ГРУПАЦИЈАТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА ИНФОРМИРАНИ ЗА ВОДЕНИТЕ РАЗГОВОРИ ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА
26.12.2017
ЕНЕРГЕТСКИОТ БИЛАНС ЗА 2018 ГОДИНА ПРЕД МАКЕДОНСКАТА ЕНЕРГЕТСКА АСОЦИЈАЦИЈА (МЕА)
25.12.2017
СРЕДБА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО БИТОЛА СО МАКЕДОНСКО-РУСКАТА КОМОРА
22.12.2017
РЕГИОНАЛНА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО БИТОЛА - ОДРЖАНА ОСМАТА СЕДНИЦА НА УПРАВНИОТ ОДБОР
22.12.2017
Македонска асоцијација на рударството (МАР) - НЕОПХОДНА Е СТРУЧНА РАСПРАВА ЗА РУДАРСТВОTO ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ВЛАДАТА
22.12.2017
Завршна конференција на Центарот за вработување лица со хендикеп - ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ НА БИЗНИС-СЕКТОРОТ ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ НА ЛИЦАТА СО ХЕНДИКЕП ВО РАБОТНИОТ ПРОЦЕС - ПРЕКУ ПРОГРАМИ ДА ПРОДОЛЖИ ПОДГОТОВКАТА НА ЛИЦАТА СО ХЕНДИКЕП ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
1 / 5

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права