COVID -19, ФОРМИРАН КРИЗЕН ШТАБ ВО РАМКИТЕ НА СКМ

Во рамките на Комората е креиран кризен штаб, кој 24-часовно ќе ја следи состојбата и ќе биде на Ваше располагање. Тоа значи дека преминуваме на работа во вонредни околности на сите нивоа. Токму затоа секојдневно за решавање на вашите проблеми наизменично на дневна основа ќе бидат достапни:

- претседавачот на Собранието м-р Антони Пешев, 
- потпретседателката д-р Јелисавета Георгиева-Јовевска, 
- главниот советник на Управниот одбор за економски прашања м-р Зоран Јовановски и 
- извршниот директор Билјана Пеева-Ѓуриќ.

COVID19 - Информации за стопанството

ПОРАКА ОД ...  Бранко Азески, претседател 
на Стопанска комора на Македонија
АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА -Став на Претседателот Азески во неделникот Фокус

Серијал: Компаративни анализи за економскиот напредок на нашите клучни трговски партнери Словенија, Австрија, Србија, Германија, Италија, Турција, Бугарија, Грција, Романија, Унгарија

Фото Галерија


03.04.2020
ДНЕВНО ОБРАЌАЊЕ 03.04.2020 година
02.04.2020
ДНЕВНО ОБРАЌАЊЕ 02.04.2020 година
01.04.2020
ДНЕВНО ОБРАЌАЊЕ 01.4.2020 година
31.03.2020
ДНЕВНО ОБРАЌАЊЕ 31.03.2020 година
Архива на видео записи